Betöltés...

Puha, meleg, vastag takaró - sötétszürke

Ár: 7.590 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

MAGAS PRÉMIUM MINŐSÉG - a mikroszálas takaró minden részletre odafigyelve készült. Kiváló alakváltozás-ellenállás jellemzi, nem igényel vasalást, de könnyen tisztán tartható, mert mosható. Az időtlen, sötétszürke szín tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe.

MELEG ÉS PUHA - a szürke, elegáns, mikroszálas anyagból készült takaró rendkívül puha és meleg, ugyanakkor könnyű. Tökéletes társ az őszi és téli pihenés, könyv olvasása, kedvenc filmje megtekintése vagy egy meleg ital fogyasztása közben. Melegsége miatt minden fázó ember szeretni fogja.

A TAKARÓ EGYSZERŰEN DÍSZ - a takaró kiváló puhasága és könnyűsége jól fog működni, amikor kényelmet és nyugalmat szeretne érezni. A mikroszálas anyag kellemes a bőrhöz, hatékonyan tartja meg a hőt és garantálja a pihenést. A semleges szürke szín nem fogja uralni a belső teret, ahol használják. A takaró egy tökéletes részlet, amely bizonyítja, hogy a belsőépítészet és a berendezés minden részletére gondot fordítanak. A mikroszálas takaró hosszú évekig tökéletes dísze lesz otthonának.

UNIVERZÁLIS - a takaró sokoldalú felhasználása tökéletes lesz ágytakaróként vagy kanapén, és a háttámla fölé akasztva érdekes dekoráció lesz. Magával viheti kempingezéshez és túrázáshoz, mivel összehajtogatva kevés helyet foglal. Délutáni szunyókáláshoz is tökéletes.

 

MŰSZAKI ADATOK:


Szürke szín
Anyag: poliészter
Méretek: - poliészter, poliészter: poliészter: 160 x 200 cm
Súly: 1.755 kg
Csomag súlya: 1,804 kg


 


TARTALOM:



Takaró
Tépőzáras szalag




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Puha, meleg, vastag takaró - sötétszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: