Betöltés...

Best Sleep Pehelypárna, 50x70 cm, 100% libatoll töltelékkel

Ár: 26.638 Ft

100% pamut
A huzat nem eltávolítható, szalaggal varrva
A Textil megfelel az Oeko-Tex Standard 100 szabványnak
Párna töltelék: liba bolyhos
Paplan töltelék: liba pihe
30 Celsius fokon mosható
Minimális Centrifugálási ütemezés

Fluff származik vízimadarak, mint a kacsa és a liba. A pelyhek fő funkciója az elszigeteltség, ezért található meg a madarak testén. A pelyhes tollak szinte háromdimenziósak, sok hullámos száluk van, amelyek felszívják a nedvességet és melegen tartják a testet.

A liba pihe nagyon finom szerkezetű, amely lehetővé teszi nagy mennyiségű levegő tárolását. Tehát a paplan könnyen visszatér eredeti alakjához comprimare.Cu minél több töltelék tartalmaz liba pelyheket, annál melegebb lesz a paplan, könnyebb és nagyobb térfogatú. Liba pihe lehetővé teszi, hogy nagyon jó légáramlás belsejében a paplan, és elnyeli a nedvességet.

A paplanokat és párnákat naponta meg kell rázni, hogy megőrizzék a töltőanyag alakját, valamint a pelyhek és párnák erejét.

Kerülje a paplan porszívózását vagy kopogtatását, mivel károsíthatja a pelyheket vagy a tollakat. Ha a paplan mosható géppel, kövesse az utasításokat, és győződjön meg róla, hogy teljesen száraz, mielőtt újra használná.

A hálószobát naponta megfelelően szellőztetni kell, és az ágytakarót nem szabad több órán át a paplan fölé helyezni. Így a nedvesség elpárologhat, és a paplan levegős és friss marad.

Ahhoz, hogy a pelyhek vagy tollak eredeti formájukba kerüljenek, néhány órán át centrifugálhatja a paplanot vagy a párnát, esetleg teniszlabdával vagy gumi cipővel együtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a pelyhek vagy a tollak megfelelően ülnek-e. Jó ötlet, hogy tizenöt percenként vegye ki a paplanot és a párnát az autóból, és rázza meg őket.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Best Sleep Pehelypárna, 50x70 cm, 100% libatoll töltelékkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: