Betöltés...

Boyfriend párna

Ár: 18.990 Ft

Nemrég szingli lettél? Utazás vagy munka miatt hiányzik a barátod? Vagy csak pihenni szeretnél egy kellemes meleg öleléssel?

A TÖKÉLETES ajándékötlet neked vagy az őrült barátnődnek.

? CSÚCS MINŐSÉGŰ PÁRNA ? Ez a kiváló minőségű boyfriend párna olyan erős és tartós, ahogy azt a neve is sugallja; és ellentétben egy utánzat termékkel, ez a masszív és jól kidolgozott párna nem esik szét és áll össze néhány használat után. Távolról sem mondható egy sima ajándéknak, ez valójában egy igazi és különleges ötlet, egy igazán kényelmes párna; a komfortosabb alvásért.

? VÉGTELEN KÉNYELEM ? Egy vastag, ultrapuha, bolyhos, tiszta pamutból kivágott barát, amelyhez még egy kinyújtott kar is tartozik, mint egy igazi férfihez. Ez a tökéletes kényelem definíciója. Merülj el a párna meleg, csodálatos ölelésében; aki soha nem lesz túl fáradt ahhoz, hogy hozzád bújjon és vigasztaljon.

? AZ ÖLELÉS EGÉSZSÉGES ? és hasznos is. Ez a pamutszálas, tollmentes párna nem vált ki és nem is súlyosbítja az allergiát. Ezenkívül az ultrapuha huzat, amely egy feltűnő világoskék póló formájában jelenik meg, nem viszketős és nem irritálja a bőrt

? GARANTÁLJUK, HOGY SZERELMES LESZEL ? Garantáljuk ennek a párnának a minőségét, kidolgozottságát és végtelen kényelmét. A TÖKÉLETES TÁRS... Te, vagy valaki, akit ismersz, nem szeretnéd, hogy szeretve érezzétek magatokat? A magány legyőzésének titka ... permetezz ki egy kicsit a párod kedvenc parfümjéből, bújj a párnához, és add át magad az emlékeidnek.

Adatok:

♦️A kar extra nehéz a valósághű érzés érdekében ?

♦️ Torzó alakú puha párna, pizsamával

♦️ Kiváló minőségű párna tökéletes formával

♦️ Praktikus táska a párna tartására

♦️ 30 fokon mosható pizsama

♦️ Anyagok: allergénmentes pamut ing, hipoallergén poliészter szál

♦️ Termék méretei - 55 x 10,5 x 35 cm

♦️ Csomagolás méretei –55 x 10,5 x 35 cm

♦️ Nettó tömeg: 600 gramm

♦️ Bruttó tömeg: 990 gramm

Webshop Készlet
: Raktáron

? 24 ~48 óra szállítás

16. 000 forint feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Boyfriend párna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések