Betöltés...

Puha, meleg takaró 2db párnahuzattal

Ár: 6.490 Ft


TAKARÓ ÉS PÁRNAHUZAT - a karácsonyi takaró két párnahuzattal együtt remek kiegészítője lehet a téli lakberendezésnek. A szett főként mikroszálas anyagból készült, ami garantálja az anyag hihetetlen puhaságát és bolyhosságát. A legkifejezőbb és legjellegzetesebb a karácsonyi takaró és párna szürke színben, fehér kiegészítőkkel. Mondhatni, hogy ez egy karácsonyi klasszikus.
MELEG ÉS PUHA - a szürke, elegáns, mikroszálas anyagból készült takaró rendkívül puha és meleg, ugyanakkor könnyű. Ez a készlet tökéletes társ az őszi és téli pihenés, egy könyv olvasása, kedvenc filmjének megtekintése vagy egy meleg ital fogyasztása közben . Melegsége miatt minden fázós ember szeretni fogja.
STÍLUSOS - a karácsonyi stílusú párnahuzattal ellátott takaró mesebeli hangulatot teremthet, amely lehetővé teheti, hogy tovább tartsa a karácsonyt. Bármilyen dekorációhoz illik - a klasszikustól a csillogáson át a norvég és a minimalista . Ez a készlet tökéletes ajándékötlet Mikulásra vagy karácsonyra is.
UNIVERZÁLIS - Tökéletesen működik ágytakaróként vagy kanapén, és a háttámla fölé akasztva érdekes dekoráció lesz . Az egész készletet magával viheti kempingezéshez és túrázáshoz, mert összehajtogatva kevés helyet foglal. Tökéletes egy délutáni szunyókáláshoz is.
MŰSZAKI ADATOK:



szín: szürke + fehér
anyag: poliészter
takaró méretei: 160 x 200 cm
párnahuzat méretei: 40 x 40 cm
súly: 1,011 kg
csomag súlya: 1,052 kg
TARTALMAZZA:



Takaró
2 párnahuzat
tépőzáras szalag




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Puha, meleg takaró 2db párnahuzattal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: