Betöltés...

Essience Premium Collection 2 db Párna 50x70 cm, bambusz kötött huzat; memóriapelyhek és extra finom nanoszálas töltelék; orto-nyaki alátámasztás

Ár: 20.740 Ft

ÁLLÍTHATÓ: A poliuretán memóriahab pelyhekből és extra finom nanoszálakból álló párnatöltet lehetővé teszi a párna keménységének és magasságának beállítását az egyes személyek igényei szerint. Távolítsa el a felesleges tölteléket, tárolja a mellékelt táskában, és élvezze az igényeihez igazított alvást!
MAGAS MINŐSÉGI MINŐSÉGŰ ANYAGOK: A párnahuzat finom bambuszszálas kötött anyagból készült, puha tapintású, magas fokú kényelmet biztosít. A huzat a pihentető alvás mellett megakadályozza a poratkák, baktériumok felszaporodását, és nem szívja magába a szagokat.

HŐKOMFORT: A huzat bambuszrostja természetes módon hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális az allergiás vagy dermatitiszes emberek számára. A bambuszszál a belsejében lévő légrés szerkezetnek köszönhetően kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik, így nyáron és télen egyaránt fenntartja az ideális hőmérsékletet.
A bambuszrost akár 40%-kal több nedvességet képes felszívni és elpárologtatni, mint a pamut, így tökéletes választás azoknak, akik alvás közben izzadnak.

NYAKfájdalom-mentesség: Az alvás közbeni helytelen testtartás a nyakfájás egyik fő oka. A Bamboo Essience párna összetétele 30% extra finom nanoszál és 70% poliuretán memóriahab pelyhek optimális keveréke, amelyek reagálnak a testhőre, a fejhez, a nyakhoz és a vállakhoz idomulva biztosítják a gerinc helyes helyzetét alvás közben.
A párnát úgy tervezték, hogy minden alvási pozícióhoz alkalmazkodjon, így verhetetlen kényelmet biztosít, akár háton, hason vagy oldalt alszik.
A cipzáras huzat levehető, és 30 fokon, kímélő programon mosható, többszöri mosásnak is ellenáll.

MADE IN ROMANIA: A Bamboo Essience Premium Collection párnákat Romániában tervezik és gyártják, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, a legjobb alvásélmény biztosítása érdekében.
FIGYELEM! Ezt a párnakészletet feltekerve/vákumozva csomagoljuk. Kicsomagoláskor az anyagon áztatás nyomai láthatók, amelyek a használat során elhalványulnak. Kérjük, figyelmesen olvassa el az ápolási utasításokat. Az első használat előtt hagyjon legalább 72 órát, hogy a párna visszanyerje eredeti formáját.
A tisztítás a mellékelt címkén található információk szerint ajánlott, kerülje a vasalást és a vasalószárítást.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Essience Premium Collection 2 db Párna 50x70 cm, bambusz kötött huzat; memóriapelyhek és extra finom nanoszálas töltelék; orto-nyaki alátámasztás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: