Betöltés...

Naturtex Memory Biome kezelt párna 60x40x14 cm

Ár: 16.300 Ft

BI-OME®

ANTIMIKROBIÁLIS TECHNOLÓGIA
A jó alvás titka: alváshigiénia
Álmatlanul áthánykolódott éjszakák, kialvatlanság, a nappalokra ránehezedő álmosság – sokak számára bizonyára ismerős panaszok, amelyek hátterében civilizációs létünk egyik jól ismert kártevője, az inszomnia, más néven az álmatlanság bújik meg. Ez kezdetben kialvatlansághoz, később állandósuló nappali panaszokhoz vezethet. Az átmeneti jellegű alvászavarok többsége megszüntethető néhány egyszerű alváshigiéniai szabály betartásával, aki azonban allergiás, felmerülhet benne, hogy valamilyen egészségügyi gond áll a háttérben. Nem csupán a komolyabb betegségek – például magas vérnyomás vagy gyomorproblémák – járnak alvászavarral, hanem az allergia is. Amennyiben szeretnénk elérni, hogy szervezetünket kevésbé viselje meg az allergia és jobban alhassunk, az egyik leghatékonyabb módszer elkerülni az allergiát kiváltó dolgokat.

Legújabb kezdeményezésünk a BI-OME® technológiával készült termékek bevezetése, amelyről röviden írnék:

 

A BI-OME® egy új, bioalapú technológia, amely garantálja az optimális frissességet és higiéniát mindenféle textília számára - a zoknitól kezdve a függönyön, szőnyegeken és matracokon át a paplanokig és a párnákig.

A BI-OME® kezelés során deaktiválják a káros szagokért felelős gombák és baktériumok növekedését és szaporodását, így a párnák frissessége sokkal tovább megmarad. A káros mikroorganizmusok csökkentésével biztosított az antiallergén hatás, így kiváló választás az allergiában szenvedők számára is.

Ez az eljárás 100%-ban természetes és környezetbarát, nem káros a bőrre, nem vált ki semmilyen bőrirritációt.

A BI-OME® kezelt termékek megfelelnek a BI-OME® minőségi szabványoknak és kritériumoknak. A technológia hatékonysága rendeltetésszerű használat mellett, 40°C-on mosva 20 mosásig igazolt.

 



 

 

Mik azok a mikrobák?

A mikrobák vagy mikroorganizmusok olyan egysejtű szervezetek, amelyek szabad szemmel nem láthatók. Ide tartoznak a baktériumok, algák, gombák és élesztők is.

A mikrobák szó szerint mindenütt megtalálhatók: a levegőben, amelyet belélegzünk, a talajban és a körülöttünk lévő gyakorlatilag bármilyen felületen.

Alapvető szerepet játszanak a bioszféra anyagforgalmában mint lebontó szervezetek, így ezeknek a mikrobáknak a többsége egyáltalán nem káros.

 

Egyes mikrobák azonban komoly veszélyt jelenthetnek az emberek egészségére, és allergiás reakciókat, hosszú távú megbetegedéseket is okozhatnak.

Amennyiben számukra megfelelő feltételeket találnak, a mikrobák nagyon gyorsan szaporodnak és sajnos ezek az apró organizmusok kellemetlen következményekkel járhatnak.

 
A megoldás? BI-OME®
Az antimikrobiális technológia három lépésben működik: A mikroorganizmusokat a fedőanyag/textília bevonzza. A mikrobák érintkezésbe kerülnek a fedőanyaggal/textíliával, a sejtmembrán átszúródik.

 
Előnyök:

Tartós frissesség, az aktivitást a többszörös mosás sem befolyásolja
Megszünteti a mikroorganizmusok minden fajtáját (baktériumok), valamint azokat a gombákat, amelyeken a poratkák élősködnek, ezáltal közvetett védelmet nyújtva a poratkák elszaporodása ellen, így biztosítva az antiallergén hatást.
100% természetes, megújuló összetevő


Nem káros a felhasznált bőrre vagy a környezetre, a kezelés során nem használnak mérgező vagy veszélyes anyagokat.

 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Naturtex Memory Biome kezelt párna 60x40x14 cm" című hirdetést látja. (fent)