Betöltés...

QMED Standard Plus Párna

Ár: 16.190 Ft

Alvást segítő memóriahabos fejpárna a nyaki gerincszakasz megfelelő alátámasztásához és tehermentesítéséhez. Mérete: (HxSZxM): 54 x 33 x 12/6 cm.
Az emlékező habanyagú puha párna formájában a nyaknak kialakított mélyedés lehetővé teszi a nyak és a fej természetes helyzetének a megtartását, így biztosítva a kényelmes és pihentető alvást nem csak magunknak, hanem gerincünknek is.

Enyhíti a hátpanaszokat,
segít a horkolási panaszok mérséklésében
biztosítja az idegi fáradtság megfelelő kipihenését.
Méret: 52 x 32 x 12/7 cm
Sűrűség: 55kg/m3
Huzat anyaga: 75% pamut, 25% poliészter, légáteresztő anyag
Memóriahabból készült anatómiai párna hanyatt- és oldalt fekvőknek. A magasabb nyaki oldal íves kialakítása lehetővé teszi, hogy a fej oldalra fordulás esetén is a megfelelő helyre kerüljön (a párna alacsonyabb, vízszintes felülete). A dupla huzattal rendelkező párna külső, finom tapintású huzata zippzár segítségével könnyen levehető és mosható. QMED Comfort memóriahabos termékcsalád a gerinc egészségéért! A memóriahab (hőre lágyuló, nyomásra érzékeny viszkoelasztikus poliuretán) anyag speciális tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a fekvőfelület alakja teljesen hozzáigazodjon az adott testtáj formájához a kényelmes és egészséges pihenés érdekében. A QMED memóriahabos termékcsalád tagjai használat, alvási pozíció és az érintett gerincszakaszok szerint.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "QMED Standard Plus Párna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések