Betöltés...

Excellent Houseware bézs és fehér bambusz konyhai zsúrkocsi 51x30x80cm

Ár: 20.239 Ft



Az Excellent Houseware kollekció termékek széles választékát kínálja, amelyekkel bármilyen asztal tökéletes dekorációját megteremtheti.

A konyhai edények, sütőedények, üvegáruk és evőeszközök széles választéka éppoly funkcionális és sokoldalú, mint amennyire modern.



Termékleírás


Akár egy barátját hívta meg egy teára, kávéra vagy uzsonnára, akár grillezni készül, vagy csak extra helyre van szüksége a konyhájában, ez a mobil polc kiválóan alkalmas otthoni használatra, és biztosan hasznosnak bizonyul.



Ezenfelül a különböző tartozékok egyszerű szállítására is használható az étkező/grillező területre és onnan vissza. Ez a szervizpolc MDF-ből és bambuszból készült, és 4 kerekének (amelyek közül 2 fékkel rendelkezik) köszönhetően könnyen mozgatható.



Praktikus mobil polc, amely rengeteg helyet kínál az élelmiszerek, edények és konyhai eszközök tárolására és rendszerezésére!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "Excellent Houseware bézs és fehér bambusz konyhai zsúrkocsi 51x30x80cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: