Betöltés...

TÖBBFUNKCIÓS MODULÁRIS PÁRNA ROLLOW INNOVAGOODS

Ár: 6.490 Ft

Számos beállításban használható, például otthon, az irodában, az autóban stb. (Kanapékon, székeken, ágyakon, a padlón ...), és különböző tevékenységekhez, például otthonról, utazás, olvasás, pihenés, alvás, stb. Ez az eredeti, ergonomikus cső kialakítású párna 5 összekapcsolt modulból áll, amelyek könnyen összecsukhatók és kihajthatók, hogy elérjék a különböző felhasználási módokat és helyzeteket.
Ezenkívül nagyon kényelmes, kiválóan alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra, könnyű, nagyon puha és kellemes bársonyos tapintású. Szerkezete segít összehangolni a hátat, a nyakat és az ágyéki területet. Rendkívül praktikus, és nincs szükség több párna használatára. Arra is érdemes felhívni a figyelmet, hogy nem veszíti el formáját, és könnyen igazodik bármilyen testhelyzethez. Kézzel mosható.
Anyag
Pamut/PP
Poliészter
Szín Szürke
Kivitelezés Ergonomikus
Típus
cső alakú
Moduláris
Többfunkció
Número de módulos 5
Több pozíció Összecsukható
multiuso Sokoldalú és alkalmazkodó
Puha, szép érintés Bársonyos
Kényelmes és ellazító Pihenjen és relaxáljon
Deformációgátló Robusztus és tartós
Könnyű és kezelhető Könnyen összecsukható és kibontható
Különböző felhasználási lehetőségekkel és terekkel rendelkezik Ideális irodai, otthoni, távmunka, autó, stb.
Könnyen tisztítható Kézzel mosható
Méretei kb. 40 x 60 x 8,5 cm
Csomagolás 24 nyelven angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Lakásfelszerelés lakberendezés rovaton belül a(z) "TÖBBFUNKCIÓS MODULÁRIS PÁRNA ROLLOW INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: