Betöltés...

Belváros szívében lakás eladó (Debrecen) Befektetők figyelmé

Ár: 16.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Debrecen belvárosának szívében, a Nagytemplom mellett, (a főtéren a Csapó és Piac utca sarkán) I. emeleti, 33 a valóságban 57 m2-es hasznos területű, teljes körűen felújított, különleges megoldású lakás eladó.
Az ingatlan jellemzői:
A tehermentes lakás Debrecen főterén lévő kétemeletes ház első emeletén található, amit gyönyörű kovácsoltvas körfolyosóról közelíthetünk meg.
Házon belüli elhelyezkedése kiváló, hiszen alul, felül és két oldalt is lakásokkal védett így télen a ház egyik, (ha nem egyetlen) legmelegebb lakása és nem utolsó sorban mentes a rendezvények zajától mivel ablaka a rendezett belső udvarra néz. A hő megtartásában, illetve a zaj kizárásában további segítséget nyújtanak az 50 cm-es külső falak és a műanyag nyílászárók is, melyek a teljes körű felújítás során lettek kicserélve.
Kiváló elosztása tág lehetőséget kínál arra, hogy irodának, iroda+lakásnak, két generációnak, nagycsaládnak vagy akár befektetésként albérleteztetésnek (a házban az ennél egy szobával kisebb lakások havi 110 000 Ft-ért vannak kiadva) gazdaságos, kényelmes, praktikus legyen.
Alapterülete 33m2, amit tovább bővít 8,7 m2 –el a galéria, amin kényelmesen állva is elférünk (így nem csak hálónak használható) illetve a külön feljárattal rendelkező két hálófülke 14 m2-el. A belső emeleti megoldásnak köszönhetően közel 60m2 hasznos területe van a lakásnak. Mivel a fűtés, a közös költség stb. elszámolása alapterületre történik igen gazdaságos, hiszen ezek a 33m2 alapján kerülnek elszámolásra. Így a közös költség pl. mindössze 3300 Ft. A hőszolgáltató számlája nyáron 8000 Ft. télen max: 20 000 Ft a meleg vízzel együtt.

Minden helyiség rendelkezik (műanyag) nyílászáróval biztosítva ezzel a tökéletes szellőztetés lehetőségét. A nappali redőnyös. Lakáson belül az ajtók fenyőből készültek.
A galéria a nappaliból, a konyha és a fürdőszoba feletti hálók az előszobából egymástól független feljáróról közelíthetőek meg.
A lakáshoz tartozik egy önálló tégla falazatú, zárható pince is. A patinás, zárt udvaros társasház belső udvarán lakógyűlési határozat esetén parkolási lehetőség van.
Az alig harminclakásos rendezett ház csendes békés, igényes lakóközösséggel bír. Belváros lévén remek infrastruktúra, villamos a ház előtt.
Előszoba: 6,3 m2
Konyha: 9,4 m2,
Nappali: 15 m2,
Fürdőszoba: 4,21 m2,
Állógaléria: 8,7 m2,
Hálófülke: 9,4 m2,
Hálófülke: 4,21 m2.
Kérésre szívesen küldök alaprajzot.
Ha egy kis rezsijű kényelmes ingatlanra vágyik a belváros szívében megtalálta!

Kérésre szívesen küldök alaprajzot!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Csapó
Alapterület (m2) : 56
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1525 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Belváros szívében lakás eladó (Debrecen) Befektetők figyelmé" című hirdetést látja. (fent)