Betöltés...

Jót, jó helyen, jó időben!

Ár: 17.400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
IV. kerületben, Újpesten kínálok eladásra egy csendes parkra néző, 54 nm-es, 2 szobás, új fűtésrendszernek megfelelő fűtőtestekkel rendelkező, távfűtéses panellakást.

A ház a 70-es években épült, panel szerkezetű, tízemeletes épület. A ház egyik oldalán az autók számára nagy mennyiségű parkoló, míg a másik oldalán a lakók számára egy nagyobb parkosított terület található, ahol játszóteret hoztak létre, így minden korosztály számára megfelelő teret biztosít a kellemes szabadidő eltöltésére.
A lakás frekventált helyen található, hiszen a környék remek közlekedéssel és infrastruktúrával van ellátva. Az autóval rendelkezők számára nagy mennyiségű ingyenes parkolási lehetőség van a lakás közvetlen környezetében. Az autós közlekedés mellett tömegközlekedési eszközök színes palettája is rendelkezésre áll (busz, villamos, metró a közelben).
Az ingatlan zárt, biztonságos és gondozott lépcsőházban található, melynek lakói kulturáltak. A lakás a földszinten van. A lakáshoz vezető folyosó elején rács van felszerelve, mely biztonságot nyújt a lakójának.
A lakásba belépve egy hosszúkás előszobát találunk, melyből nyílnak a lakás különböző helyiségei.
A lakás eredetileg két nagyméretű szobával rendelkezik, melyből az egyik egy hallnak és egy szobának van kialakítva. Ehhez a szobához erkély tartozott, mely korábban beépítésre került, növelve ezzel a lakható területet. A szobák ablakain keresztül parkra néző kilátásban gyönyörködhetünk.
A nagyméretű ablakos konyha minden háziasszony (vagy háziúr) számára nagyon jó lehetőséget biztosít a kedvenc tevékenységének elvégzéséhez!
A lakásban található egy gardrób helyiség is, mely kiválóan alkalmas akár ruhák, akár egyéb lim-lom tárolására is, így biztosítva a lakás átjárhatóságát, kellemes légkörét.
Kitűnő választás kórtól függetlenül egyéneknek, pároknak, gyermekes családoknak, vagy akár vállalkozások számára is!
A környék adottsága kivalló, perceken belül bölcsőde, óvoda és iskola is elérhető. A környék ellátottsága nagyon jó, hiszen a közelben megtalálunk mindent, amire a mindennapi életben szükség van pl. bevásárló központ, piac, orvosi rendelő, patika, pékségek, cukrászdák. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat. Adott esetben gyermekeinknek sem kell nagy távolságot megtenni, hogy megfelelő képzésben részesüljenek (bölcsi, ovi, suli, szuper gimnáziumok a közelben)!

Műszaki:
Fűtés – Távfűtés
Vízórával rendelkezik a lakás

Környék:
A környék adottsága kivalló, perceken belül bölcsőde, óvoda és iskola is elérhető A környék ellátottsága nagyon jó, hiszen a közelben megtalálunk mindent, amire a mindennapi életben szükség van pl. bevásárló központ, piac, orvosi rendelő, patika, pékségek, cukrászdák. Itt minden korosztály kellemesen kikapcsolódhat. Adott esetben gyermekeinknek sem kell nagy távolságot megtenni, hogy megfelelő képzésben részesüljenek (bölcsi, ovi, suli, szuper gimnáziumok a közelben)!

Közlekedés:
Busz: 20E, 25, 30, 30A,A
Villamos:zelben:
Metró: M3
Minden, ami

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Berda József
Alapterület (m2) : 54
Szobák száma: 2
Fűtés: Távfűtés
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
Extrák: Nyílászárók, radiátorok újak
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 197 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Jót, jó helyen, jó időben!" című hirdetést látja. (fent)