Betöltés...

Győr Nádorváros - Prémium minőségű lakások eladók

Ár: 29.317.250 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Győr belvárosának kapujában modern lakópark épül családi, letisztult és egyben exkluzív környezet megteremtése mellett.

Az Újlak utca és környéke iránti érdeklődés az utóbbi időkben jelentősen megnőtt. Ettől felbuzdulva született a döntés, hogy felépül a lakópark, amely több mint hetven családnak kínál új otthont.
Frekventált helyen, a főút közelében, mégis nyugodt részen fekvő terület kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel.

A 4 épülettömbből álló lakópark megközelítése elsősorban az Újlak utca felől történik, de hozzájárulva a lakók kényelméhez a B-C-D épületekhez a Kálvária útról is lehetőség lesz behajtani.
A 73 lakásos társasház az Újlak Invest Kft. beruházásában épül, és a West Hungária Bau Kft. a kivitelező cég, mely egyben garancia a minőségi munkára. A munkák már 2016 áprilisban megkezdődtek, a 45 és 90 négyzetméter alapterületű lakások 2017 közepére kerülnek fűtéskész állapotba. A négy különálló épülettömb mindegyikében lift könnyíti meg a közlekedést, vásárolható kültéri, telekhatáron belüli és a mélygarázsban kialakított parkolóhely illetve tárolók egyaránt. Az ingatlan saját belterülettel rendelkezik, ami nagyobb biztonságot jelent a leendő lakók számára.

Az épületek megjelenését klinkertégla lapburkolat teszi egyedivé. Lakásaink kialakításánál a minőség és az élhető élettér az elsődleges szempont, ezt garantálják többek között a hőszigetelt üvegezésű ablakok, valamint a lakásokhoz tartozó erkélyek, teraszok.

Az Újlak Inveszt Kft. gondol az otthonteremtésre törekvő családokra is, az értékesítésnél különös figyelmet fordít a Családi Otthonteremtési Kedvezményre (CSOK) jogosult vevőkre, támogatva őket a céljaik elérésében. Az ingatlanok emelt szintű szerkezetkész állapotban vásárolhatók, de kulcsrakész állapot is igényelhető.

Ha a kivitelezés korai szakaszában „csapnak le” a lakásokra, akkor még szabadjára engedhetik a képzeletüket.

Megfelelve a legmodernebb elvárásoknak, az Újlak utcai lakótömb a környezetvédelem és az energiaoptimalizálás jegyében épül, a ma elvárható legjobb hőtechnikai megoldásokat alkalmazva, egyben szem előtt tartva a megfizethetőséget.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Újlak utca
Alapterület (m2) : 69,11
Szobák száma: N+2
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 680 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Győr Nádorváros - Prémium minőségű lakások eladók" című hirdetést látja. (fent)