Betöltés...

40 nm-es felújítandó negyedik emeleti lakás eladó a Ganz negyedben

Ár: 29.900.000 Ft


Képzelje el, ahogy a napjait a MÁVAG-kolónia történelmi falai között megbúvó, 1910-ben épült lakásban éli, ami egy olyan életérzést kínál, amit csak Budapest egyik legautentikusabb negyedében, a Ganz-negyedben élvezhet igazán. Ez az otthon nem csupán egy hely, ahol élhet, hanem egy időutazás is a város múltjába, ahol minden részlet a régmúlt varázsát idézi – a kolónia ikonikus közösségi terein át.

A 40 nm-es, tágas, galériázható lakás kiváló alapot nyújt ahhoz, hogy egyedi elképzelései szerint formálja meg új otthonát. Bár felújítandó, az ablakokat már korszerű műanyag nyílászárókra cserélték, így a modern kényelmet ötvözi a lakás patinás hangulatával. A villanyhálózat részleges felújítása is megtörtént, így az elektromos rendszer egy része már megfelel a mai igényeknek. A hatalmas belmagasság és a napfényes szoba barátságos, világos életteret teremt, míg a konyha étkezője ideális helyszín a baráti beszélgetésekhez és közös étkezésekhez.

A MÁVAG-kolónia különleges atmoszféráját fokozza a karbantartott, biztonságos közösségi tér, ahol a zárt belső udvar és a parkolási lehetőség még kényelmesebbé teszi az itt lakók mindennapjait. A környék páratlan elhelyezkedése miatt pedig minden, amire szüksége lehet – a Ludovika uszodától a modern fitneszparkig – csupán karnyújtásnyira van.

Ez a lakás igazi gyöngyszem, egy olyan otthon, amelyben egyedülállók, párok, egyetemisták vagy akár befektetők is megtalálhatják számításaikat. Legyen Ön is része ennek a különleges közösségnek, és fedezze fel a MÁVAG-kolónia és a Ganz-negyed nyújtotta varázst! Ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot, és nézze meg személyesen is ezt a páratlan lehetőséget!


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "40 nm-es felújítandó negyedik emeleti lakás eladó a Ganz negyedben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan