Betöltés...

Eladó FELÚJÍTOTT GARZON lakás, belső kétszintes DUPLEX, kiváló közlekedéssel.

Ár: 30.800.000 Ft


KIVÉTELES LEHETŐSÉG a VII. kerület szívében! Eladásra kínálok egy KÜLÖNLEGES, belső kétszintes DUPLEX lakást, amely teljes körű FELÚJÍTÁS alatt áll és 2024 novemberében várható a befejezése. Az ingatlan elhelyezkedése a Baross tér közelében található, egy CSENDES, rendezett ház földszintjén.

 

Az ingatlan tehermentes és ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással rendelkezik, így VALÓBAN KOCKÁZATMENTES befektetési lehetőséget kínál.

 

A lakás összesen 27 négyzetméteres hasznos alapterülettel rendelkezik, gondos tervezéssel és MAKULÁTLAN kivitelezéssel. Az alsó szinten egy 12,5 négyzetméteres, amerikai konyhás nappali kap helyet, melyet teljesen beépített és gépesített konyhabútor tesz MODERNÉ, a legújabb trendeknek megfelelően felszerelve sütővel, főzőlappal és páraelszívóval. Az átgondolt alaprajznak köszönhetően egy 2 személyes étkezőszett és egy WC-fürdő, épített zuhanyfülkével is helyet kap ezen a szinten. A LAKÁS BELMAGASSÁGA impozáns, 4,15 méter, amely a tágas tér érzetét kelti.

 

Az emeleti rész szintén 14 négyzetméteres, ahol egy minden igényt kiszolgáló hálószoba található. A hálórész 160x200 cm-es franciaággyal, éjjeli szekrénnyel, kis komóddal és tükrös gardróbbal van felszerelve, mely praktikumot és kényelmet biztosít. Négy falrésszel zárt, teljes értékű, hálóként funkcionáltatható szinte önálló lakrész, amely falba erősített vasalatból, zárt szelvényből készült, külön légterű és ABLAKOS, ami ritkaság ebben a kategóriában!

 

Az ingatlan már most is foglalózható, a beruházó korábbi projektjeinek referencia fotóival biztosítja az esztétikai és minőségi színvonalat. Ha idén köti le, biztos lehet benne, hogy határidős befejezéssel költözhet az új otthonába. Ideális választás MINDENKINEK, aki szeretne Budapest belvárosának szívében igazi otthonra lelni, a maximális helykihasználhatóság és modern dizájn jegyében. Ne hagyja ki ezt az ALKALMAT! Lépjen kapcsolatba velem még ma.

 

Üdvözlettel:

Tari Tímea 

+36706777703


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó FELÚJÍTOTT GARZON lakás, belső kétszintes DUPLEX, kiváló közlekedéssel." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: B2 Ingatlan