Betöltés...

Eladó FELÚJÍTOTT GARZON lakás, ÁLLÓ GALÉRIÁVAL, a Keleti pályaudvar közelében

Ár: 26.800.000 Ft


ELADÓ FELÚJÍTOTT GARZON a főváros szívében, BUDAPEST VII. kerületében, mely KIVÁLÓ infrastruktúrával büszkélkedhet! Ha KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI LEHETŐSÉGEKRE vágyik, a KELETI PÁLYAUDVAR közvetlen közelében található ez a tökéletes garzon lakás! Ideális választás FIATALOKNAK és EGYETEMISTÁKNAK, akik KÉNYELMES, mégis PRAKTIKUS otthont keresnek.

Ez a számos lehetőséget kínáló földszinti lakás 4,3 MÉTER MAGASSÁGÚ belső térrel és ÁLLÓ GALÉRIÁVAL rendelkezik. A lakás 16 nm nagyságú nappalival és konyhával rendelkezik, valamint tágas zuhanyzós fürdőszoba és WC áll a lakók rendelkezésére. A galéria plusz 10 négyzetméter.

A lakás 4 évvel ezelőtt TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át, amely magába foglalta mind az ESZTÉTIKAI, mind pedig a MŰSZAKI FEJLESZTÉSEKET. A beépített konyhabútorok és a fürdőszoba MINŐSÉGI BURKOLATOKAT kaptak. A galéria fából készült, amelyek nemcsak ESZTÉTIKUSAK, de MASSZÍVAK is.

A ház belső állapota RENDEZETT és JÓ ÁLLAPOTÚ, a lakóközösség pedig nyugodt környezetet biztosít az új lakók számára. A lakás külön vízórával és önálló 32 Amperes villanyórával felszerelt, míg a fűtést gázkonvektor biztosítja.

Alacsony közös költség, mindössze kb. 7000 Ft, ami KEDVEZŐ a fenntartási költségek szempontjából. Ne hagyja ki ezt a REMEK lehetőséget egy MODERN és RENDKÍVÜL PRAKTIKUS lakás megvásárlására Budapest egyik legkeresettebb területén!

További kérdés esetén és személyes megtekintéssel kapcsolatban várom jelentkezését.

 

Üdvözlettel:

Tari Tímea

+36706777703


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó FELÚJÍTOTT GARZON lakás, ÁLLÓ GALÉRIÁVAL, a Keleti pályaudvar közelében" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: B2 Ingatlan