Betöltés...

**Eladó Lakás Budaörsön: Kertvárosi Nyugalom és Luxus Egy Helyen!*

Ár: 125.000.000 Ft


Budaörs csodálatos kertvárosában található, kivételes adottságokkal rendelkező ERKÉLYES lakás várja új tulajdonosát. Az INGATLAN azonnal költözhető, mely egy 5 lakásos igényesen kialakított társasház első emeletén található. Ez az ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás használati megosztással és KÜLÖN MÉRŐÓRÁKKAL minden lakásban, ugyanakkor az Ön kényelmét szolgálja.

 

A lakás 90 négyzetméteres, A++ ENERGIAOSZTÁLYÚ és két szobával, valamint egy AMERIKAI KONYHÁS nappalival rendelkezik. Dupla komfortosság jellemzi, ugyanis két fürdőszobája van, az egyik fürdő közvetlenül a hálószobából nyílik – ideális választás nagyobb családoknak vagy pároknak is.

 

A MINŐSÉGI BURKOLATOK és a modern, IGÉNYESEN KIALAKÍTOTT belső terek azonnal elvarázsolják az érdeklődőket. Az ingatlan elektromos fűtőpanellel és Midea HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL van felszerelve, egyes helyiségekben elektromos padlófűtéssel. Ez garantálja a TÖKÉLETES KOMFORTOT minden évszakban.

A konyha mindennel felszerelt, amire csak szüksége lehet: ELEKTROMOS FŐZŐLAP, BEÉPÍTETT MOSOGATÓGÉP, SÜTŐ, MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ és NAGY HŰTŐ is a vételár részét képezik.

Az ingatlan ELEKTROMOS ALUMÍNIUM REDŐNYÖKkel, modern, 3 rétegű HŐSZIGETELŐ üvegezéssel rendelkező díó színű MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL van felszerelve, amelyek csendes és nyugodt belsőteret biztosítanak. 

 

Az épület egy gyönyörű MEDITERRÁN ZENIT betoncserép fedéssel, és 20 cm GRAFIT DRYVIT hőszigetelő rendszerrel rendelkezik, így garantálva az energiatudatos és gazdaságos üzemeltetést.

Az autójának is van hely, hiszen rendelkezésre áll egy térkövezett, nem fedett PARKOLÓHELY. A Budaörs nyugodt kertvárosi részén található lakás Csendes utca és szép környék jellemzi, amely ideális választás mindenkinek, aki MINŐSÉGET és NYUGALMAT keres.

 

Lépjen most, és legyen az Öné ez a kivételes budaörsi lakás! Érdeklődjön még ma!

 

Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni.

Várom hívását a hét minden napján!

 

Tari Tímea

+36706777703


Tulajdonságok
Település: Budaörs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "**Eladó Lakás Budaörsön: Kertvárosi Nyugalom és Luxus Egy Helyen!*" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: B2 Ingatlan