Betöltés...

Gyomai, 2. emeleti, erkélyes, stlíusosan szép lakás, a Lidl mellett

Ár: 19.000.000 Ft


Gyomaendrőd, Október 6. lakótelepen eladó egy 2. emeleti, kétszobás, fiatalosan felújított, erkélyes téglalakás. Önálló mérőórákkal rendelkezik, azonnal költözhető. 

Irányár: 19 MFt

Tel: +36205020207

 

Gyomaendrődön a Lidl közelében található a 4 szintes társasház, melynek 2. emeletén foglal helyet, ez a középső elhelyezkedésű, körbefűtött téglalakás. A kitűnő területi elhelyezkedését az is jelzi, hogy a buszmegálló, az iskola és a polgármesteri hivatal egészen közel 200-300 méterre, az óvoda is csak 600 méterre van tőle. 

 

A lakást 2020-ban újították fel. A régi burkolatokat eltávolították, a víz, szennyvízvezetékeket kicserélték, majd divatos famintás lamináltpadlót tettek minden helyiségbe, a fürdőszobába pedig famintás csempét és járólapot. A festés mázolás során, a falak egyhangúságát helyenként dekortapétával törték meg. Otthonos és egyben egyedi, teljesen modern megjelenést nyert így a lakás. 

 

A fürdőszobában kényelmes, és helytakarékos asszimetrikus sarokkád van. Így a mosdó és a mosógép mellett egy kisebb tárolófelületet is ki tudtak alakítani. A WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. 

 

A konyha kimondottan tágas. Praktikus megoldás, hogy az erkély innen is megközleíthető, és a nagyszobából is. Nem csak a fényviszonyok miatt, hanem a szellőzés szempontjából is, ez pozitívumot jelent. A konhyaszekrény és a nagy hűtő mellett egy hatszemélyes étkezőasztal is elfér itt úgy, hogy körbe lehet ülni! Aki nem szeretne kertes ingatlant, de mégis nagy konyhára vágyik, annak egy ilyen lakás lehet a megfelelő!

 

A két szoba külön nyílik, a lakás két ellentétes végében foglal helyet. Az egyik 18 nm-es, és erkélyes, a másik 12 nm-es. Középen helyezkednek el a közös helyiségek, az L alakú közlekedő, a fürdő, a mellékhelyiség és a konyha. 

 

A földszinten helyezkedik el a kb. 3 nm-es saját tároló. Ide be lehet tenni azokat az értékes dolgokat, amik nem a lakásba valók, pl. kerékpárok, horgászfelszerelés, barkácscuccok. 

 

Ha kényelmes, alacsony szintszámú lakásra vágyik, amit szépen fel is újíottak, lehet nem kell tovább keresnie! Pároknak és egyedülállóaknak, valamint kisebb családoknak ideális a mérete és elrendezése miatt. Középső elhelyezkedéséből kifolyólag alacsony a rezsije, akár egy keresetből is fent lehet tartani. Tekintse meg!

 


Tulajdonságok
Település: Gyomaendrőd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Gyomai, 2. emeleti, erkélyes, stlíusosan szép lakás, a Lidl mellett" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold-ing