Betöltés...

Eladó lakás Göd, Eladó lakás Göd zöldövezeti részén

Ár: 57.990.000 Ft

Göd nyugodt, zöldövezeti részén eladó egy 69 m²-es, második emeleti, 1+2 félszobás, erkélyes lakás. Az ingatlan délnyugati fekvésű és egy zárt lakóparkban található.

A tágas nappalit és az egyik félszobát klímaberendezések (MIDEA és GREE) teszik komfortosabbá, míg a másik félszobából egy 3 m²-es erkély nyílik. A fűtés központi gázkazánról működik, azonban gázvezeték nem került bevezetésre az ingatlanba.

A konyha és az étkező egymásból nyílik, megkönnyítve a közlekedést a két helyiség között, míg a spájz külön helyiségben kapott helyet.
A lakásban műanyag nyílászárók találhatók, az elektromos hálózat 3*16A teljesítménnyel biztosítja az energiaellátást. Mind a DIGI (optikai), mind a TELEKOM szolgáltatók hálózata elérhető. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ezek néhány éve teljes felújításon estek át.

A lakáshoz tartozik egy garázs, amelyet 4,5 millió Ft-ért kötelező megvásárolni, emellett egy fedett autóbeálló is megvásárolható külön. További előny, hogy az ingatlanhoz két 2,5 m²-es pincehelyiség is tartozik.

A közelben orvosi rendelő, óvoda, buszmegálló, játszótér és egy természetvédelmi terület is elérhető, amely remek lehetőséget nyújt kirándulásra vagy kutyasétáltatásra. Az M2-es autóút szintén a közelben van, de a közelség nem zavarja a csendet. A lakópark zárt udvarán található játszótér pedig a gyermekek biztonságos szórakozását biztosítja.

Ez a lakás ideális választás lehet családoknak és pároknak egyaránt, akik a város közelsége mellett csendes, zöld környezetben képzelik el mindennapjaikat.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK:
CSOK+, személyi kölcsön, biztosítás......stb?!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373745
Tulajdonságok
Település: Göd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Eladó lakás Göd zöldövezeti részén
Alapterület (m2) : 69
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.15
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Göd, Eladó lakás Göd zöldövezeti részén" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat