Betöltés...

Eladó Budapest, III. kerület, Kolostor út

Ár: 99.900.000 Ft

Budapest III. kerületben, Óbuda-Hegyvidéken, Mátyáshegyen 94 nm-es, 3 különnyíló szobás, lakás, 12 nm terasszal, 3 nm tárolóval és udvari kocsibeállóval eladó.

A társasház nagy, közös belső kerttel rendelkezik.
A lakás K - DK-i fekvésének köszönhetően napfényes, világos.

Az épület 1970-71 - ben épült és 12 lakás kapott helyet benne.
Az épület teljes körű külső felújításon esett át, szigetelés és a tető felújítása 15 éve történt, melynek során új hőszigetelt műanyag nyílászárókat, valamint új padlóburkolatot kapott a lépcsőház.
A közös terek, lépcsőház rendezettek, gázvezetékek és az elektromos hálózat karbantartása is folyamatos.
A lakóközösség összetartó és együttműködő, régebbi lakók és fiatalok is laknak a házban.
A társasház tartószekezete betonpilklérekből készült, külső és belső falazata teljes mértékben tégla, ami 10 cm külső hőszigetelő réteget kapott.
Az ingatlan a földszinten helyezkedik el, a terasz a talajszinttől kb. 1,5 méterre található. Bejárata zárt lépcsőházból érhető el.
Az ingatlanba lépve az előszobába érkezünk, amely kényelmes közlekedést és a nagy beépített szekrénnyel sok potenciális tároló kapacitást biztosít. Az előszobából jobbra nyílnak a tágas, világos szobák, az egyik oldalon teljes szélességben ablakokkal.
Az előszobán végig haladva balra a fürdőszoba illetve a külön WC található, mindkét helyiségnek és a kamrának is saját, hatékony passzív szellőztető rendszere van.
Tovább haladva a nagy méretű nappaliba érünk, amely nappali funkciója mellett szinte egy plusz szoba érzetét is kínálja.
A konyhához kb. 1,5 nm-es kamra tartozik, saját passzív szellőzéssel. A tágas konyha és a nappali szoba közötti fal elbontható, ezzel egy közel 40 nm-es amerikai konyhás nappali alakítható ki vagy a konyha bevihető a nappaliba és a konyhából egy negyedik szoba alakítható ki.

Az ingatlant a jelenlegi tulajdonos felújította és korszerűsítette.
A közelmúltban teljes nyílászáró csere történt, mely során modern, hőszigetelt ablakok kerültek beépítésre. Az elektromos vezetékek az előszobában, fürdőszobában és a konyhában cserélve lettek, valamint a hideg-meleg vízvezetékek teljes cseréje is megtörtént a közelmúltban. A fűtést gáz konvektorok biztosítják, a melegvizet egy modern Ariston villanybojler.
Az ingatlan mikroklímája a hegyvidéki, szinteltolásos elhelyezkedésének köszönhetően kiváló. Nyáron klíma nélkül is 23-25 fok a belső hőmérséklet, a fűtési átalány havi 8 -12.000 Ft körül alakul A rendszeres kertészeti munkát és fűnyírást, a társasház takarítását és a felújítási alapot, valamint a szemétszállítást a 21.384 Ft-os közös költség tartalmazza. A társasház pénzügyi mérlege pozitív, felújítási alappal rendelkezik.

A szövetkezethez tartozó 7 társasházhoz közel egy hektáros saját tulajdonú belső park tartozik. A park ősfás, gondozott. A parkon belül található egy védett belső játszótér a kicsiknek (kb. 70 m a háztól), sétálóutak és padok a felnőtteknek.

Kertesházas élményt jelent kinézni a szobákból, vagy a konyhából a csendes parkra, vagy kilépni a házból és sétálni pár percet a fák között és felfrissülni.

Az ingatlanhoz egy 3 nm-es zárható tároló tartozik a házon belül, valamint szokásjog alapján a ház belső udvarán saját kocsibeálló. Mindkettő megvásárolandó az ingatlannal együtt 3 illetve 2 millió forintos áron.

Az ingatlant Fiatal Pároknak a közeli játszóterek, sportlehetőségek miatt, az idősebb korosztálynak a nyugodt, kiegyensúlyozott, élhető környezet, Befektetőknek a jó közlekedés, a belváros gyors megközelíthetősége, több egyetemi kampusz és az Amerikai iskola elérhető közelsége miatt ajánljuk!
Az ingatlan kiválóan alkalmas irodának, rendelőnek is!
Buszmegálló a ház mellett található!
Lakáskiadás nincs korlátozva.

Közlekedés és bevásárlás
A 165-ös busz a ház előtt áll meg, 5 perc a Kolosy tér.
A házzal szemben élelmiszerbolt, 5 perc autóval a Gobuda Bevásárlóközpont, Stop Shop rengeteg üzlettel, Flórián Üzletház és piac.
5-10 perc autóbval forgalomtól függően a Margit híd és az Árpád híd.

Internet: Telekom optikai 1Gb és Digi optikai 1Gb.

Átalakíthatóság:
A társasházban a hasonló lakásokat leggyakrabban vagy amerikai konyhássá szokták alakítani a konyha-napali közötti fal elbontásával, vagy a konyhát a nappaliba helyezik át és a konyhából egy 4. külön bejáratú szobát alakítanak ki.

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljeskörű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő, irodánk ajánlatát.

G.J. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373674
Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kolostor út
Alapterület (m2) : 88
Szobák száma: 3
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó Budapest, III. kerület, Kolostor út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat