Betöltés...

Balassagyarmaton a központhoz közel családi ház eladó!

Ár: 9.300.000 Ft


Központhoz közeli helyen családi ház eladó

Ez az ingatlan egy lakóépületből áll, amely teljes felújítást igényel, ezért elsősorban befektetőknek lehet megfelelő, de egyedülállóknak vagy pároknak is ideális.

A házat korábban lakták, de jelenleg raktárként működik. Villany nincs az épületben, de a fogyasztási hely kialakítása megtörtént. Vízóra a ház mellett található, a víz bevezetése az épületbe a következő tulajdonos feladata lesz. Az épület vegyes falazatú, fagerendás födémmel és cserép tetővel. Belül három szoba, egy konyha egy hosszú folyosó és egy fürdő WC-vel található, a hasznos alapterület 85㎡. Az ingatlan egy közös udvar hátsó részében található, amelyből akár két lakás is kialakítható, valamint az épület bővítésére is van lehetőség.

Az ingatlan elhelyezkedése igen kedvező, mert Balassagyarmat belvárosától kb. öt perc sétára található, a buszmegálló szintén öt perc gyalog.

Balassagyarmat Budapesttől 80 km-re helyezkedik el Nógrád megyében, a 22-es főútvonalon. A magyar-szlovák határ a város szélén található az Ipoly mentén. A környék számos kirándulási lehetőséget biztosít az idősebb és a fiatalabb generáció részére egyaránt. A legközelebbi a Nyírjesi tavak, amelyek mindössze 3 km-re helyezkednek el a várostól, illetve a Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark.

Ha lát benne a fantáziát, kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. 


Tulajdonságok
Település: Balassagyarmat
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Balassagyarmaton a központhoz közel családi ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien