Betöltés...

Eladó 55 nm-es Felújított Panellakás Mosonmagyaróvár

Ár: 38.500.000 Ft

Mosonmagyaróvár városközpontjában a Flesch Károly lakótelepen kínálom Önöknek ezt a teljeskörűen felújított panellakást. A lakás a ’70-es években épült 10 emeletes lakóház melynek 8. emeletén található a lakás. Az otthont az idei év során teljeskörűen felújították, melynek során villanyvezetékeket, vízvezetéket, radiátorokat és burkolatokat is cseréltek. Alapterülete 55 m2 + erkély.
A LAKÁS HELYISÉGEI: 2 szoba+hallrész, erkély, konyha, előszoba, zuhanykabinos fürdőszoba, ec külön helyiségben, előszoba.
A nyílászárók műanyagok, redőnyökkel felszerelve. A fűtés városi távhő radiátoros hőleadással. A lakás inverteres klímával felszerelt mely szintén garanciális. Az előszobába és a konyhába minőségi beépített bútorok kerültek. A konyha gépei garanciálisak, sosem használtak. Az előszobai beépített szekrény remek pakolási lehetőség. Az erkélyről csodálatos panorámás kilátás tárul elénk a városra. Az alagsorban közös biciklitároló tartozik a lakáshoz. Remek lehetőség ha azonnal költözne!
Irányár: 38.500.000.- forint.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 55
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Távfűtés
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Panel
 
Feladás dátuma: 2024.09.08
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 55 nm-es Felújított Panellakás Mosonmagyaróvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft