Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Columbus utca

Ár: 40.900.000 Ft

ELADÓ ZUGLÓ KÖZKEDVELT RÉSZÉN EGY FELÚJÍTOTT GARZON LAKÁS!

34 nm, 1 szoba, 40,9 MFt

Az eladó ingatlan Budapest XIV. kerületében Herminamező városrészben található. Remek közlekedés jellemzi a környéket, buszok, vonatok és az M1-es metró 5-10 perces sétával elérhetőek. A felújított Városliget könnyen elérhető, ahol a sportolási, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek mind adottak.

Ez a 34 nm lakás világos tágas, délkeleti fekvésű, a szobából egy 5 négyzetméteres loggia nyílik ami tökéletes a reggeli kávéhoz vagy az esti kikapcsolódáshoz. A lakás a közelmúltban teljeskörű felújításon esett át. A néhány éve beszerelt IKEA konyha mosogatógéppel és beépített mikrohullámú sütővel, elektromos sütő és főzőlappal elegáns és hatékony kulináris teret kínál. A felújítás keretein belül megújult az elektromos hálózat, cserélve lettek a közmű vezetékek, új padló burkolatok lettek lehelyezve. Cserélve lettek a fürdőszobában a burkolatok, a kád és a kézmosó, valamint megújult a külön WC is. A melegvízről 2020-ban felszerelt 80 literes Ariston vízmelegítő gondoskodik. Törölközőszárító is van. Tavaly kerültek beszerelésre a modern műanyag keretek szigetelő többrétegű üvegpanelekkel, fokozva az energiahatékonyságot és a kényelmet, kizárva az utca zaját. A nemrégiben beszerelt korszerű inverteres AC rendszer hatékonyan fűti és hűti az egész lakást. Szükség esetén elektromos fűtőpanelek is rendelkezésre állnak további melegítés céljából.

A kertben parkolóhely bérelhető az épület vezetőségétől, egy alagsori tároló része a vételárnak. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373372
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Columbus utca
Alapterület (m2) : 34
Szobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Columbus utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat