Betöltés...

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Pacsirtamező utca

Ár: 99.800.000 Ft

ELADÓ ÓBUDÁN, JÓ ÁLLAPOTÚ, BELSŐ KÉTSZINTES, DUPLAKOMFORTOS LAKÁS!

103 nm, nappali+3 háló, 2 fürdő, 99,8 MFt

Buda III. kerületében, Óbudán található az ingatlan, remek közlekedés, kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket. A buszmegálló a ház előtt, közelben a fonódó villamos, bicikliút, Dunapart, Kiscelli parkerdő, éttermek, éjjel-nappali boltok, iskolák, óvodák.

A 103 nm-es lakás (tulajdoni lapon 88 nm) egy zárt lépcsőházú, társasház negyedik emeletén lett kialakítva 1990-ben. A földszint+ 4 emeletes házban lift nincs, a lakás a legfelső szinten található, ahová lépcsőn jutunk fel. Az átlagos állapotú, rendezett lépcsőház lakóközössége összetartó, pénzügyi egyenlege pozitív, közös képviselete aktív, gondoskodik a folyamatos felújításokról, amit a közösköltségbe beépített felújítási alapból rendeznek. A lakáshoz kapcsolható saját tetőtéri terasz megszavazásra került, melynek terve hamarosan elkészül. Ennek köszönhetően a legfelső lakások mindegyike saját tetőterasszal rendelkezhet, amennyiben a lakók szeretnék. (statikus-építész iroda készíti a terveket és az árajánlatot). A terasz megépítésének eldöntése az új lakók feladata lesz.

A lakás minden napszakban világos, a déli tájolásnak és a magas emeleti elhelyezkedésének köszönhetően. Amerikai konyhás nappali és 3 teljesen külön nyíló, kényelmes méretű hálószoba van jelenleg, de a tetőtérben kialakítható még egy háló. Az alsó szinten zuhanyzós, a felső szinten kádas fürdőszoba +WC került kialakításra. A lakás 2019-ben teljeskörű felújításon esett át, melynek keretein belül a kémény bélelése mellett műanyag ablakokat, redőnyt, új kazánt, valamint az egyik fürdőbe padlófűtést építettek be, ezen kívül megújult a konyha és mindkét fürdőszoba burkolata, és szaniterei. Kondenzációs cirkó kombikazán gondoskodik az energiatakarékos fűtésről, a lakás ablakai egy belső kertre néznek, így a forgalmas út zaja, pora mérsékelten érzékelhető.

Az ingatlan per és tehermentes, hitelezhető, viszonylag gyorsan birtokba vehető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373212
Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Pacsirtamező utca
Alapterület (m2) : 103
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, III. kerület, Pacsirtamező utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat