Betöltés...

Eladó 144 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Szigetszentmiklós

Ár: 85.000.000 Ft

Referens: DJ21/101799
Eladó Szigetszentmiklós központjában egy tehermentes, rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkező, 1978-79-ben épült, hat lakásos társasház egyik középső, kertkapcsolatos, háromszintes, nappali+3 egész és egy majdnem egészszobás, saját kétállásos garázzsal, nagy tárolóval rendelkező, kitűnő állapotú, kelet-nyugati tájolású lakása!

Az osztatlan közös telekterület1647 nm, melyből 2/12 eszmei hányad tartozik minden lakáshoz! A szintenként 48 nm-es lakás saját, magasföldszinti, jórészt fedett bejárattal bír, amin át a nagy, beépített konyhabútorral, gépekkel felszerelt étkezőkonyhába léphetünk, amihez kamra tartozik, továbbá egy külön kézmosóval rendelkező WC is használható. Továbblépve a tágas nappaliba jutunk, ahonnan nagy lodzsa nyílik. A nappaliból indul lépcső a felső szintre, ahol három - ferde sík nélküli - két egész és egy majdnem egész méretű hálószobát találunk, továbbá itt van a fürdőszoba zuhanykabinnal, mosdóval és WC-vel! A lakás bejárata mellett néhány lépcsőn juthatunk le a lakás alatti, hatalmas tárolóba ahol a kondenzációs kombicirkó gázkazán van elhelyezve vízlágyítóval, s itt vannak a saját közüzemi fogyasztásmérők is. A tárolóból ajtó nyílik a garázsba. A lakásban minden közüzemi vezeték rézből készült, süllyesztve, az elektromos vezetékek csőben behúzva. Mind a négy szobában hűtő-fűtő klíma van felszerelve, a fűtést mobil termosztáttal lehet a kívánt hőmérsékletre állítani. Az emeleti fürdőszobában van padlófűtés, a többi helyiségben lapradiátorok vannak. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. A bejáraton biztonsági ajtó van, valamennyi ablak műanyagból készült és el vannak látva redőnnyel, szúnyoghálóval. A garázs kapuja a bejárathoz képest az épület túloldalán van, az udvar szintjével megegyezően. Az ápolt és karbantartott parkosított udvaron, fúrt kútról három körös locsoló rendszer működik, s van egy sütögető tűzrakó hely is fedett kiülővel. A kert hátsó kerítésén ajtó nyílik a HÉV megálló rövidebb úton való eléréséhez. Az út felől távvezérlésű kapun át lehet behajtani!
Az épület szigetelt, a tető nemrég új, zsindelyfedést kapott! A füvet a tulajdonosok egymást követve maguk nyírják. A közös költség 5 000,- Ft/hó!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadí 0,5%!
Tulajdonságok
Település: Szigetszentmiklós
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Alapterület (m2) : 144
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.09.08
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 144 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Szigetszentmiklós" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ingatlanos