Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kós Károly tér

Ár: 128.000.000 Ft

WEKERLEI LOFT LAKÁS

Wekerle ikonikus épületében egy különleges loft típusú tetőtéri műterem lakás eladó.

Eredeti hangulatát megőrizve modernizált, folyamatosan karbantartott és jó állapotban lévő lakás a ház legfelső, 3. emeletén található, ebből adódóan nagyszerű a kilátás keletre és nyugtra is. Reggelente a madaraktól hangos napfelkeltékben, esténként romantikus napnyugtákban gyönyörködhetünk.

A lakás karakterisztikus hangulatát elsősorban az 5 méteres belmagasságú 57 m2-es egybenyitott nappali-étkező-konyha impozáns központi tere adja, a több mint 100 éves látszó vörösfenyő gerendákkal, dolgozó sarokkal, galériával. A 2017-ben kialakított felső szintre egy szintén egyedi gipszbeton lépcső vezet. Itt egy tetőtéri szobát kettéválasztottunk.Az alsó szinten még két halószoba, egy tágas fürdőszoba, plusz WC és kamra található.

A lakás 2017-ben jelentős felújításon esett át, beleértve az elektromos hálózatot is. A melegvizet és a fűtést az alsó szinten gázkazán, míg a felső szinten gazdaságos ADAX norvég fűtőpanelek biztosítják.
Alapterület:
Bruttó terület: 169 nm (teljes alapterület)
Nettó terület: 121 nm (190 m feletti un. hasznos) + 5 nm galéria

A ház nyugodt, csendes. Karbantartásra, felújításra és a pénzügyi stabilitásra egyaránt nagy gondot fordít a közösség. Jelenleg is a függőfolyosók felújítása zajlik. A ház közös kertjében a kocsibeálló mellett fűszerkertet gondoznak az itt lakók.

A több mint száz éve őrzött kisvárosi hangulat, az emberközpontú környezet, a zöld lombkoronák alatt megbújó egyedi hangulatú mézeskalács házak nagyon sok fiatal családot csábítottak már Wekerlére, de az idősebb generáció is megtalálja a nyugalmát. Tömegközlekedéssel 25 percre a belvárostól. A hármas metró 10 percnyi sétával vagy akár több buszjárattal 5 perc alatt is elérhető.

Csendes, családias környék, bölcsődével, óvodákkal, iskolákkal, boltokkal, cukrászdákkal, piaccal és kávézókkal. A közelben több bevásárló-központ, étterem, sportpálya is könnyen elérhető.


A téren lévő pár éve felújított parkban kicsiknek modern, jól felszerelt játszótér, nagyobbaknak foci és kosárpályák pótolják a saját kert hiányát. (és még fűvet nyírni sem kell) ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373189
Tulajdonságok
Település: XIX. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kós Károly tér
Alapterület (m2) : 121
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 2
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XIX. kerület, Kós Károly tér" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat