Betöltés...

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Krúdy utca

Ár: 91.000.000 Ft

ELADÓ BELVÁROSI, JÓ ÁLLAPOTÚ, EGYEDI HANGULATÚ LAKÁS!

91 nm, 4 szobás, 2. emeleti, 91 MFt

A belvárosi 1950-es években épült 3 emeletes téglaépületben két lépcsőház található, a ház rendezett, lift nincs, kaputelefon segíti az itt lakók életét. A ház a VIII. kerület kedvelt részén a Palotanegyedben található. Pár perc séta a körút, a 4-6-os villamosokkal a város számos pontja könnyen elérhető. A közelben megtalálható minden, amire a mindennapi élethez szükség van.

A nyugati tájolású 4 szobás lakás a belső lépcsőház második emeletén található, ahová lépcsőn jutunk fel. Ablakai a csendes és világos belső udvarra néznek. A bejárati ajtó függőfolyosóról közelíthető meg. A lakás előtti folyosó, saját erkélyként funkcionál, két ajtón is megközelíthető, szomszédok nem járnak át rajta. A 91 nm-es ingatlan, néhány éve teljeskörű felújításon esett át, a szobák az eredeti felújított tölgyfa parkettás burkolatokkal és felújított eredeti nyílászárókkal rendelkeznek.

A nappalin kívül, egy a konyhából nyíló vendégszoba, valamint két, világos és csendes hálószoba található a lakásban. Az egyik szobában galéria van, ami a belmagasság miatt akár dolgozó sarokként is kiválóan használható, jelenleg egy franciaágynak ad helyet. A tágas, ablakos konyhában, étkező asztal is elfér 4 székkel. A kádas fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, minden közmű saját mérőórával mérhető. A fűtésről és a melegvíz ellátásról gáz cirkó kazán gondoskodik. A ház pincéjében saját tároló tartozik a lakáshoz. Parkolásra az utcán közterületen van lehetőség, a környék fizetős övezet, de kerületi lakosoknak, minimális éves íjmegfizetése mellett a parkolás ingyenes. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373122
Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Krúdy utca
Alapterület (m2) : 91
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Krúdy utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat