Betöltés...

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Haller utca

Ár: 51.900.000 Ft

ELADÓ NAGYON JÓL KIADHATÓ LAKÁS A MESTER UTCÁNÁL!

Az 1950-es években épült ház központi helyen a teljesen megújult IX. kerület szívében található. A közlekedés és az infrastruktúra kiváló, a házból kilépve minden megtalálható a környéken ami a minden napi élethez szükséges. Séta távolságra több villamos is közlekedik, melyekkel könnyedén eljuthatunk a város több pontjára.

A pár éve teljeskörűen felújított lakás a 3. emeleten található, ablakai hátsó udvarra néznek ezért nagyon csendes és világos A lakásba lépcsőn jutunk fel, lift nincs az épületben, azonban kaputelefon könnyíti az itt lakók életét.

A 40 nm -es (22 nm szoba, 11 nm konyha, 5 nm fürdőszoba, 2 nm tároló - ami jelenleg nagy gardróbnak van használva) lakás pár éve teljes műszaki, és esztétikai felújításon esett át, melynek keretein belül megtörtént a vezetékek, csövek cseréje, új burkolatok, új fürdőszoba, új konyhabútor lett a lakásban, és a nyílászárók cseréje is megtörtént.

A több mint 3 méteres belmagasságnak köszönhetően, fekvő galéria kialakítható, de a szobát akár ketté is lehet választani, nappali + hálót kialakítva ezzel. A kádas fürdő egyben van a WC-vel, a bejáratnál található hatalmas gardrób egybe nyitható a konyhával, tovább növelve így a teret. Minden fogyasztás egyedi mérős, a közösköltség 9.000 Ft, rezsije rendkívül alacsony. Egy tisztasági festés után költözhető.

Jelenleg albérlő lakik a lakásban, aki megegyezés szerint szívesen maradna továbbra is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373066
Tulajdonságok
Település: IX. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Haller utca
Alapterület (m2) : 40
Szobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Haller utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat