Betöltés...

Eladó 27m2-es Téglalakás, Esztergom

Ár: 26.900.000 Ft


Felújított, költözhető lakás a kínálatunkban: eladásra kínálunk Esztergomban a Széchenyi tér közelében, a Jókai Mór utcában egy tégla építésű társasházi 2. emeleti GARZONLAKÁST, ami magas minőségű anyagokkal teljes körű felújítás után várja első tulajdonosát.

Te sem felújítgatásra vágysz, hanem egy otthonra, ami azonnal költözhető és semmi munka nincs vele, csak be kell rendezni? Ez a garzon ilyen. Gyere és győződj meg róla Te magad!

Irányár: 26,9 M Ft.

Nem csak a belső tér teljesen új, hanem a lakás vízvezetékei, villanyvezetéke, a klímaberendezés, a műanyag nyílászárók, valamint az új bejárati ajtó is. A vételár részét képezi a kész fürdőszoba és a teljesen új, gépesített konyha is.

A garzonlakás hosszúkás kialakítása kiváló térelrendezést tesz lehetővé, ahol nappali, étkező és konyha egy légtérben tágasan kialakítható. A vételár részét képezi a méretre készített előszobafal, valamint a konyhában fekete páraelszívó és főzőlap is elhelyezésre kerül.

Fűtése és hűtése a rendelkezésre álló klímaberendezéssel megoldott. A lakás burkolata vízálló laminált padló, ami melegséget kölcsönöz a térnek. A meleg vizet villanybojler adja.

Ha olyan lakást keresel, amit további ráfordítás nélkül otthonoddá varázsolhatsz a belső tér berendezésével, jó szívvel ajánlom ezt az ingatlant. Ide további munkálatok nélkül valóban csak beköltözni kell.

Néhány perc sétára Esztergom belvárosa könnyedén elérhető, közelben éttermek, orvosi rendelő, kisbolt is megtalálható. Az épület korábban irodaházként funkcionált. A társasházzá nyilvánítás folyamatban van.

Irányár: 26,9 M Ft.

 

Megtekintés és információ:

Liszi-Fekete Gabriella

0630-5650456


Tulajdonságok
Település: Esztergom
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 27m2-es Téglalakás, Esztergom" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gesztenye Ingatlan