Betöltés...

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Karácsony Sándor utca

Ár: 34.900.000 Ft

ELADÓ A belvároshoz közeli, felújított, világos, fiatalos lakás.

Az épület csendes, jól megszűri az utca zaját, nyugodt lakóközösségű ház. A társasházban ügyelnek a ház rendben és tisztán tartására, folyamatosan figyelik a felújítási lehetőségeket, így például a bejárati kapu fél éven belül megújul.

A lakás pár hónapja minden helységet érintő festésen esett át, a nappaliban a plafon felújításra került, a nyílászárók pedig kicserélésre. A téli melegről gázkonvektor gondoskodik, a melegvízről pedig villanybojler.

A lakás 25 m2, melyből a konyha 7, a fürdőszoba 3, a nappali pedig 15 m2. Ebben a helységben kapott helyet a galéria is, ami 6 m2, így egy kétszemélyes matrac kényelmesen elfér rajta. A konyha és a nappali is új bútorokkal és eszközökkel lett ellátva, melyek megbeszélés tárgyát képezik.

A közelben parkok, kutyafuttató, közösségi barkácsműhely és közösségi tér is van, ahol színes programokkal várják az érdeklődőket (például jóga, kertmozi, de található ott kosár és focipálya is).

Az ingatlan nagyon jól megközelíthető! Busz indul közvetlenül a ház elől a Blaha Lujza térre és a Határ út irányába, több busz és troli is elérhető pár perc séta alatt (9-es busz, 72-es és 83-as troli), melyekkel eljuthatunk a 4-es 6-os villamoshoz (6 perc), a Kálvin térre (10 perc), de akár Óbudára is mindössze egy tömegközlekedési eszközzel. A Keleti pályaudvar a 24-es villamossal könnyedén elérhető, így 15 perc alatt eljuthatunk oda is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 373033
Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Karácsony Sándor utca
Alapterület (m2) : 25
Szobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Karácsony Sándor utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat