Betöltés...

Eladó 103 nm-es Téglalakás Veszprém

Ár: 59.900.000 Ft

Veszprém belvárosának kellős közepén, az Óváros tértől 2 percre, a vár közvetlen környezetében műemléki épületekben bővelkedő utcák egyike a Bem utca.
A lakóház, a Ranolder téri szakaszon a vár alatt található.

A lakás 1 nappali + 2 hálószobás, nagy méretű konyha-étkezős, előszobás, két fürdőszobás ingatlan illetve kiegészül még pincével (~12 m2), tárolókkal (~3-5 m2) és terasszal (~9 m2) is. Összesen: 103 m2. Az épület felső szintjén lévő Tulajdonossal osztatlan közös.

2021-ben teljeskörű belső felújításon ment keresztül a legdivatosabb belsőépítészeti trendeknek megfelelően. A felújítás műemléki igényességgel történt: az amúgy is kifogástalan állapotban lévő kő és téglafal szárítása és hosszú távú megóvása érdekében az épületet körbeásták és dréncsöves kavicsterítéses szivárgórendszerrel látták el. A belső falakat falszárító (műemlékes) vakolattal látták el. A lakás hangulatát poroszsüveg nyerstégla födém és egyedi loft stílusú belsőépészeti elemek teszik különlegessé.

A falak szárazak és nyáron a hűvöset télen a meleget tartják tökéletesen: a nyári melegben klíma nélkül kellemes és hűvös a lakás, a téli szezonban pedig a felfűtött lakás nem hűl ki, gyorsan felfűthető és tartja a meleget.

A felújítás nemcsak látványos, de minőségi anyagok, gépészeti és elektromos berendezések beépítésével került megvalósításra.

A lakás duplakomfortos, mindkét fürdőszobájában zuhanyfülke, wc mosdó található.

A lakás jelenleg az év egészében működő - a Turisztikai Hivatal által 2025-ig tartó hatállyal kiemelkedő, négy csillagosnak minősített - magánszálláshelyként üzemel, ezért befektetésként - jól működő, jó hírű és bejáratott vállalkozásként - egy az egyben átvehető.

A Tulajdonos tájékoztatása alapján amennyiben az új Tulajdonos folytatja a magánszálláshely szolgáltatást, úgy a pályázati források megnyílásakor jogosulttá válik a pályázati összegekre (megvan az egy éves működés, ami a pályázat feltétele volt korábban). Ezt a felújítási összeget a jelenlegi Tulajdonos ha folytatta volna a tevékenységet a külső homlokzat vakolására illetve az udvar kövezetének rendbetételére fordította volna.

Az épület helyi védett ezért a pályázható a városházán a homlokzatfelújításra (a városképi megjelenést segítő pályázatok vannak).

A lakás jelenleg funkciójának megfelelően bútorozott, felszerelt. Az egyedi berendezés nem része hirdetett ingatlannak, de opcionálisan megvásárolható külön megegyezés szerint.

A százéves ház külsőleg felújítandó, de a műemléki jellegből adódóan romantikus.
Az épület udvarán birsalmafa, kisebb cserjék, futónövények, cserepes virágok találhatók.
Saját használatú terasz, udvari tárolók és boltíves pince növeli a lakás használati értékét.

Kiválóan alkalmas befektetésnek, de állandó lakhatásra is.

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4610 Nívó ingatlan: N4610
Tulajdonságok
Település: Veszprém
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 103
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 103 nm-es Téglalakás Veszprém" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nivó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Hasonló hirdetések