Betöltés...

Exkluzív befektetési lehetőség a Hold utcában - 4 szobás, két bejáratos felújítandó lakás eladó!

Ár: 184.900.000 Ft


Befektetők figyelem! Most egy igazán különleges ajánlat került a piacra a Kossuth tér közvetlen közelében, a Batthyány örökmécsesnél. A Hold utcában található, 4 szobás lakás ideális választás lehet irodának vagy otthonnak is. Az ingatlan két különálló egységből áll, amelyeket igény szerint egyesíthet, felújíthat vagy kiadhat.

Az egyik lakás 2 szobás, egy WC-vel, és jelenleg irodaként funkcionál, ám felújítást igényel. A másik lakás szintén 2 szobás, a hozzá tartozó 5 nm-es erkély csendes, belső udvarra néz. A lakás 3,8 méteres belmagassága és a ház kiváló állapota még vonzóbbá teszi az ingatlant. Az épület teljes körűen felújított, két lifttel rendelkezik, így a második emeleti elhelyezkedés nem jelent akadályt.

A házban számos iroda található, így a lakás befektetési célra is ideális választás, mivel a környék népszerű a vállalkozások körében. Ragadja meg ezt a páratlan lehetőséget, és alakítsa ki álmai otthonát vagy hozza ki a maximumot befektetéséből! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az exkluzív ingatlant!


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.21
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Exkluzív befektetési lehetőség a Hold utcában - 4 szobás, két bejáratos felújítandó lakás eladó!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan