Betöltés...

Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Mester utca

Ár: 69.900.000 Ft

Eladó nagypolgári lakás a IX. kerületben, a Mester utcában – Kiváló befektetési lehetőség!

Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében, a Mester utcában kínálunk eladásra egy 82 nm-es, 3 szobás, kiváló elosztású, magasföldszinti nagypolgári lakást. Az ingatlan tágas terei és 3,6 méteres belmagassága garantálja a kényelmes és kellemes életteret.

A keleti fekvésű lakás extra méretű ablakai az utcára néznek, de a magasföldszint jellege miatt biztosítva van a privát szféra.
A lakás 2009-ben felújításon esett át, mely keretében a villany- és vízvezetékek is cserélve lettek. Az elektromos fűtésű ingatlan rezsije alacsonyan tartható, a vízfogyasztás díja pedig benne van a 27000 Ft-os közös költségben. A lépcsőház tiszta és rendezett, a lakóközösség összetartó, barátságos, így igazán otthonos légkör fogadja az ide költözőket.

A környék infrastruktúrája kiváló: bölcsőde, óvoda, iskola, főiskola és egyetem mind a közelben találhatók. A mindennapi ügyintézéshez szükséges intézmények – polgármesteri hivatal, okmányiroda, posta, bankok – és a kikapcsolódási lehetőségek – éttermek, kávézók, fitneszterem, mozi – is könnyedén elérhetők. A Duna-part közelsége pedig nyugodt, zöld környezetet biztosít.

A lakás elhelyezkedése ideális: a belváros nyüzsgése pillanatok alatt elérhető, a Ferenc körút és a Boráros tér közelsége révén kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A metrók (M3, M4), villamos- és autóbuszjáratok, valamint a HÉV is könnyedén elérhető, az M5-ös autópálya pedig mindössze 10 perc autóútra található.

Az ingatlan tehermentes, jelenleg üresen áll, így azonnal költözhető.

A finanszírozáshoz bankfüggetlen Hitelközpontunk az összes bank ajánlatából a legmegfelelőbbet választja ki az Ön számára, mindezt díjmentesen.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372593
Tulajdonságok
Település: IX. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Mester utca
Alapterület (m2) : 82
Szobák száma: 3
Fűtés: Egyéb fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, IX. kerület, Mester utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat