Betöltés...

Zuglóban igényes felújitott 150 nm lakás Eladó!

Ár: 144.900.000 Ft


Zugló legkeresettebb, központi részén eladó egy exkluzív, teljeskörűen felújított, dupla komfortos lakás, amely a kényelem és az igényesség szinonimája. Ez a 150 nm-es, belső kétszintes otthon ideális választás azok számára, akik tágas, világos és minden szempontból tökéletes lakást keresnek. Az alsó szinten egy tágas amerikai konyhás nappali található, két külön bejáratú hálószobával és egy modern fürdőszobával. A felső szint három szobát és egy második fürdőszobát kínál, melyek nyugodt, belső udvarra néző ablakokkal rendelkeznek.

A vadonatúj gépekkel felszerelt konyha és a beépített szekrények praktikus tárolómegoldásokat kínálnak, míg a lakás minden helyiségében légkondicionáló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A nappaliban található kandalló tökéletes helyszíne a meghitt, otthoni pillanatoknak. 

Elhelyezkedés szempontjából is kitűnő választás: a belváros könnyedén elérhető, a közelben pedig minden fontos szolgáltatás megtalálható, beleértve bevásárlási lehetőségeket, iskolákat, óvodákat és patikákat. Az ingatlanhoz tartozó 28 nm-es saját garázs két autó számára is ideális, és tárolóként is használható. A rendezett társasház és tiszta tulajdoni viszonyok garantálják a zökkenőmentes ügyintézést, és akár hitellel is megvásárolható az ingatlan.

Ez a lakás nemcsak otthonként, hanem irodának, kozmetikának vagy orvosi rendelőnek is tökéletes választás. Ha egy nyugodt, harmonikus, mégis központi helyen lévő otthont keres, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

 

 

 


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 1
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Zuglóban igényes felújitott 150 nm lakás Eladó!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan