Betöltés...

Maglódon kiváló állapotú kertes lakás Eladó jó közlekedéssel!

Ár: 74.000.000 Ft


Fedezze fel ezt a páratlan lehetőséget Maglódon, ahol egy 6 lakásos társasház földszintjén várja Önt ez a 86 m²-es, tágas és jól kialakított otthon. A lakás világos amerikai konyhás nappalival, három külön nyíló szobával és egy praktikus fürdőszobával rendelkezik, amelyek mindegyike gondosan megtervezett részletekkel van felszerelve. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval védettek, míg a biztonságot egy riasztórendszer és masszív biztonsági ajtó garantálja.

A lakáshoz tartozó 60 m²-es saját kert valódi oázis, gyepráccsal és viacolorral borítva. Itt egy polikarbonát tetővel ellátott kocsibeálló is rendelkezésre áll, amely megóvja járművét. Az elektromos kapuval és távirányítóval működtetett bejárat maximális kényelmet és biztonságot nyújt. A lakás egyik különlegessége, hogy két bejárata van: az egyik a kert felől, a másik pedig a ház főbejáratán keresztül érhető el, ahol kódzáras kapu gondoskodik a lakók nyugalmáról. Az üvegezett terasz reluxával árnyékolható, és közvetlenül kapcsolódik a kerthez, amely tökéletes helyszínt kínál egy kellemes reggeli kávézáshoz.

A barátságos lakóközösség és a csendes környezet ideális otthont nyújt mindazoknak, akik nyugodt, mégis jól megközelíthető helyet keresnek. A közlekedés kiváló, hiszen a ház előtt található buszmegállóból közvetlen járatok indulnak a Népligetbe, az Örs vezér terére és a KÖKI Terminálra. A mindennapi bevásárlás kényelmesen megoldható az ABC-ben, amely közvetlenül a házzal szemben található és vasárnap is nyitva tart. Óvoda, iskola 1 km-en belül, míg a gyógyszertár és háziorvosi rendelő csupán 500 méterre elérhető.

Ha modern, kényelmes és biztonságos otthont keres ideális elhelyezkedéssel, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk! Ez az álomlakás csak Önre vár!


Tulajdonságok
Település: Maglód
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.18
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Maglódon kiváló állapotú kertes lakás Eladó jó közlekedéssel!" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan