Betöltés...

Fóton igényesen felújított garzon Eladó ! Erkélyes panorámás kilátással !

Ár: 45.000.000 Ft


Fóton, a nyugalom és a modern élet találkozásánál vár rád egy igazi gyöngyszem. Ez a második emeleti, minimalista stílusban kialakított kis lakás tökéletes választás mindazok számára, akik igényes, letisztult környezetben képzelik el az otthonukat.Az ingatlan minden szeglete a gondos tervezés és az egyedi stílus jegyeit hordozza. A teljesen beépített bútorok harmonikusan illeszkednek a lakás légkörébe, miközben maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret. A konyha minden igényt kielégít: modern gépekkel felszerelt, praktikusan megtervezett, hogy a főzés örömteli élménnyé váljon.Az erkélyről nyíló panorámás kilátás a lakás ékköve. A nap bármely szakában kiléphetsz ide, hogy élvezd a friss levegőt és a környék békéjét, miközben Fót csodálatos látványa tárul eléd. A lakás klímával felszerelt, így a forró nyári napok is kellemes hűvösben telhetnek.

Az itt élők közössége segítőkész és barátságos, a saját parkoló pedig biztosítja, hogy mindig legyen hely az autód számára. Ez a kis lakás nem csak egy hely, ahol élhetsz, hanem egy olyan otthon, amely melegséggel és harmóniával tölti meg a mindennapjaidat. Azonnal költözhető, és csak arra vár, hogy valaki felfedezze benne az új élet kezdeteinek helyszínét.

 

 

 

 


Tulajdonságok
Település: Fót
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.15
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Fóton igényesen felújított garzon Eladó ! Erkélyes panorámás kilátással !" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan