Betöltés...

95 négyzetméteres, 3 szobás, közepes állapotú, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület

Ár: 390.000.000 Ft

Amennyiben a Budai Vár legexkluzívabb részén keres egyedülálló ingatlant, amely pazar panorámát kínál a budai hegyekre, ezt az ajánlatot mindenképpen érdemes megfontolnia.

Az ingatlan a Budai Vár történelmi negyedében helyezkedik el, a Budavári Palota, a Karmelita Kolostor, a Halászbástya és a Mátyás Templom közvetlen közelében.

Az épület klasszicista stílusban épült, középkori alapokon nyugszik. A földszint dongaboltozatos kialakítással rendelkezik.

Az eladásra kínált lakás a ház legnagyobb, földszinti, panorámás egysége, amely 135 négyzetméter alapterületű, ebből 95 m² hasznos terület. A háromszobás lakás déli tengelyre tájolt, délnyugati és délkeleti fekvésű. Kettő nagy szobája a hangulatos Tóth Árpád sétányra nyílik, ahol első kézből élvezheti a sokak által kedvelt japán cseresznye virágzást.

A vastag falak kiváló hőszigetelést biztosítanak, nyáron hűvös, télen meleg klímát garantálva. Az ingatlan akadálymentesített földszinti bejárattal rendelkezik, míg a panorámás oldalon egyemeletnyi magasságú. A lakás három helyisége, amelyeket gótikus oszlopköteg tart, egykor lovagteremként funkcionált.

A délkeleti tájolású külső hall, a tágas étkezős konyha és a legkisebb szoba ősfás kertre, hatalmas platánfákra és ezüstfenyőkre néz. A lakást napkeltétől napnyugtáig körbejárja a nap.

Az épület tavaly teljes gázvezeték cserén esett át, és a kéményeket újrabélelték. Az ingatlan modernizációja során új kondenzációs gáz cirkókazán és korszerű indukciós tűzhely került beépítésre. A meleg vízellátást gázbojler és elektromos vízmelegítők biztosítják.

Ez a különleges ingatlan az ország szívében a nyugalom és történelmi varázs ötvözete, ahol minden nap a múlt szépségeiben gyönyörködhet. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen kivételes helyen élhessen!

Az ingatlan vételára 390 millió Ft.
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Eladó lakás a Budai Vár történelmi negyedében!
Alapterület (m2) : 95
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "95 négyzetméteres, 3 szobás, közepes állapotú, panorámás, eladó lakás - Budapest I. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum