Betöltés...

Rákoskeresztúr központjában 2 szobás otthonos panellakás Eladó!

Ár: 41.000.000 Ft


Képzelje el, ahogy minden nap hazaérkezik egy olyan otthonba, ahol a naplemente aranyló fénye öleli körbe a szobákat, és ahol a nyugalom és a béke harmóniája várja Önt. Rákoskeresztúr központjában található ez a bájos, 2. emeleti lakás, mely 49 négyzetméteren kínálja a tökéletes menedéket a város nyüzsgése elől.

Ez a barátságos ingatlan két tágas szobával büszkélkedhet, amelyekből utcai kilátás nyílik, és ahol a nap végén egy pillanatra megállhat, hogy élvezze a lenyugvó nap melegségét. Képzelje el, ahogy ezekben a terekben pihen, feltöltődik, és megteremti saját kis szentélyét.

A lakás kiváló elhelyezkedése azt jelenti, hogy minden, amire szüksége lehet – boltok, gyógyszertárak, iskolák és közlekedési csomópontok – mindössze néhány lépésre található. Az itt töltött mindennapok kényelmesebbé válnak, és több idő marad arra, ami igazán fontos: Önre és a szeretteire.

Ha olyan otthont keres, ahol a város lüktetése és a nyugodt, meghitt pillanatok találkoznak, akkor ez a lakás Önre vár. Tegye meg az első lépést álmai otthona felé – lépjen velünk kapcsolatba, és találja meg azt a helyet, amit valóban otthonának érezhet!


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Távfűtés
Emelet: 2. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Panel
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.11
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Rákoskeresztúr központjában 2 szobás otthonos panellakás Eladó! " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Alexandra Ingatlan