Betöltés...

Eladó 92 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Martonvásár Szent István lakópark

Ár: 85.000.000 Ft

Martonvásár közkedvelt kertvárosi, csendes részén eladó egy 4 lakásos társasházi lakás. Az ingatlan 2020-ban újonnan épült, kitűnő állapotú, energetikai és esztétikai szempontból is magas színvonalú, egy négy lakásos társasházban helyezkedik el. Az ingatlan belső kétszintes: az alsó szinten kertkapcsolatos nappali, étkező, konyha, WC, fürdőszoba, az emeleten pedig 3 szoba és fürdőszoba található. Az emeleti szakasz klimatizált, mindegyik szobában redőny és szúnyogháló található. Martonvásár dinamikusan fejlődik, közlekedésileg és közigazgatási szempontból is növekszik a jelentősége, a budapesti agglomeráció megközelíthetősége 15-30 perc.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok
Település: Martonvásár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Szent István lakópark
Alapterület (m2) : 92
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó 92 nm-es Újszerű állapotú Téglalakás Martonvásár Szent István lakópark " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó