Betöltés...

Komlóssy úton, 87 m2-es, 3 szoba-étkezős, 2. emeleti lakás és garázs eladó - Debrecen

Ár: 68.500.000 Ft

Klasszikus Nagyerdei városrészben, az Egyem tértől pár perc sétára, a Komlóssy úton, zárt udvaros, 1970-es évek elején épült, háromemeletes társasház második emeletén eladó, egy 87 m2-es, 3 szoba-étkezős, erkélyes, jelenleg gázkonvektor fűtésű társasházi lakás, és egy 13 m2-es, épületen belüli elhelyezkedésű garázs.

Lakás irányár: 68.500.000 Ft.

Garázs irányár: 9.500.000 Ft.

Érdeklődni:

********************
Részletes leírás:
********************

A környék abszolút magában hordozza a Nagyerdei városrészek sajátos jegyeit. Csendes, ligetes, minimális forgalommal rendelkező utca. Gyalogosan elérhető a Nagyerdei park, és egy sóhajtásra az Egyetem Főépülete.

A társasház az 1970-es évek elején épült, tégla falazattal, lapos tetős kivitelben. A 2020-as évben egy nagyobb beruházás keretein belül, a teljes külső homlokzat 15 cm-es Nikecell hőszigetelést kapott.

A zárt udvar hátsó traktusában egy garázssor kapott helyet, illetve garázsok az épületen belül, az udvarral egy szintben is vannak. A lakáshoz tartozó, külön helyrajzi számmal rendelkező garázs is ilyen. Megvásárlása opcionális, de ajánlott.

A lépcsőház tiszta, rendezett, félemeletenként egy lakással. A korabeli építési módokra jellemzően, két félemeletből adódik össze egy emelet.

Az eladásra kínált lakás tájolását tekintve három irányba, észak-kelet, dél-nyugat, és észak-nyugat felé néz. Az erkélyes oldal a dél-nyugati, így ez az oldal a Komlóssy út irányába, de az előkertre néz, a többi helyiség az oldal és hátsó udvar irányába tekint.

A 87 m2-es lakótér abszolút tágas, és világos, ami magába foglal három szobát, egy étkezőt, konyhát, és persze fürdőt, külön helyiségben egy WC-t. A hirdetés fényképei között megtalálható szabványos alaprajz mutatja a helyiségek elrendezését, sőt, az átalakítás lehetőségeit is.

A fűtést jelenleg gázkonvektorok biztosítják, illetve van egy, ma már csak berendezési tárgynak számító, 1977-ben készült, de kiváló állapotban lévő cserépkályha is. A használati meleg vizet a fürdőben felszerelt gázüzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítő adja.

Tartozik a lakáshoz egy nagyjából 3 m2 területű, kizárólagos használatú tároló is.

Tulajdoni viszonyok tekintetében mind a lakás, mind a garázs teljesen rendezett, kettő tulajdonos van, a tulajdoni lapok tehermentesek. Birtokbaadás a kialkudott vételár teljes megfizetésének függvényében, de rugalmasan megoldható.

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 87
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.08.02
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Komlóssy úton, 87 m2-es, 3 szoba-étkezős, 2. emeleti lakás és garázs eladó - Debrecen" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Harmónia Ingatlaniroda, Cserven Gábor