Betöltés...

55 négyzetméteres, 2 szobás, jó állapotú, panorámás, eladó lakás - Budapest V. kerület

Ár: 113.000.000 Ft

Csak nálunk

A Kálvin térnél, Budapest szívében, a Múzeum körúton, Budapest minden szegletéből gyorsan megközelíthető helyen eladó egy 55 nm-es, jó állapotban lévő, azonnal beköltözhető, 2 szobás, félemeleti lakás, egy nagypolgári, liftes házban. A házban rengeteg ügyvédi iroda, egyéb iroda, kiadott lakás van, és eddig ez a lakás is ezt a célt szolgálta.

Ha szeretné, hogy minden nap csodás kilátásban legyen része a magyar történelem és művészet meghatározó részére, akkor megtalálta, amit keresett. Az ingatlan örök panorámás, a ház műemlék, amely a homlokzatra és az épület bizonyos meghatározott részeire vonatkozik. Irodának, befektetési ingatlannak tökéletes választás. Az ingatlan belső elosztását a saját életvitelének és családi helyzetének megfelelően továbbgondolhatja, hiszen a lakásban rengeteg átalakítási lehetőség rejtőzik. Ezekhez az előnyökhöz pedig egy rendkívül alacsony rezsi-, és közös költség járul. Mindez a belváros szívében egy különleges ajánlatnak számít.

Helyiségek:
A bejárati ajtón egy nagyméretű előszobába lépünk, amelyből a két szoba és a vécé nyílik. Az előszoba egyik fala mellett teljes szélességben (2,43 cm) 55 cm mélységű beépített szekrény fekszik, amelyben még a háztartási létrának is külön hely jutott. A vécé külön helyiségben található, mosdóval ellátott. Az előszoba mellett egy boltíves bejárattal elválasztott nappali/hall jellegű helyiség található, amely funkcionálhat étkezőnek is. A konyha felé a falát megbontva, a konyha tovább bővíthetővé válik, ezáltal amerikai konyhássá alakítható a lakás. A nappali/hall folytatása a konyhát és a fürdőszobát összekötő közlekedő. A konyha kisméretű, inkább fülke, és a mostani elrendezés alapján nem lehet benne elhelyezni tűzhelyet. A fürdőszoba viszont annál nagyobb, hiszen közel 7 nm alapterülettel rendelkezik, amelyben kényelmesen elfért egy nagy sarokkád. A fürdőszobában kapott helyett a mosógép kiállása is. A lakás legnagyobb helyisége a páratlanul szép panorámával rendelkező (háló)szoba, amely a Magyar Nemzeti Múzeumra néz. A bejárat előtti külön zárható ajtóval védett folyosórészen még két lakás található, itt ehhez a lakáshoz is elhelyezhető ideiglenesen bicikli, babakocsi, stb.

Finanszírozás:
Ára: 113 M Ft. Az ingatlan egy házaspár tulajdonos birtokában van, per-, és tehermentes. Az ingatlan készpénzes vásárlás esetén azonnal birtokba vehető.

Állapot:
Az ingatlant a jelenlegi tulajdonosok 2020.-ban vásárolták, ezért az ezt megelőző felújításokról nincsen érdemi információnk. A lakás jó állapotú, 2020. óta az ingatlant a lakók szinte hibátlan állapotban tartották fenn. A fürdőszobában és a vécében kicserélték a szanitereket, a kád felett mozaikcsempét raktak, illetve a konyhában a munkalapot cserélték. A szobákban parketta, az előszobában, a vécében, a közlekedőben, a konyhában és a fürdőszobában kerámia hidegburkolat, kétrétegű nyílászárók redőnnyel, sarokkáddal rendelkező fürdőszoba. A konyhában mosogatógép van, a lakás gépesített, amelyet a tulajdonos az ingatlannal együtt átad. A lakás jelen állapotában, azaz teljesen bútorozottan is átvehető. Lift, proxy-s beléptetés, kaputelefon van. A ház 1912.-ben épült, Ágoston Emil tervei alapján. A ház külső homlokzata és bizonyos részei műemléknek számítanak, de a lakások belül átalakíthatóak.

Rezsi:
Kifejezetten alacsony fenntartási díjú ingatlan. A közös költség: 16.625.- Ft/hó, amely tartalmazza a szemétszállítást, a lépcsőház takarítás/világítást, az alapbiztosítást, és a felújítási alapot. A fűtés és a meleg víz előállítása elektromos, egyedi fogyasztás alapú (idén februárban 32 ezer Ft. volt a bérlők villanyszámla díja). A lakás saját vízmérővel (hideg) és villanyórával rendelkezik. Nincs gázfogyasztás az ingatlanban, de a gázcsonkok rendelkezésre állnak a bekötésre.

Parkolás:
Lakásonként egy parkolási engedélyt, azaz lakossági behajtási-várakozási hozzájárulást az Önkormányzat kérelmezés útján ingyenesen biztosít, amely időtartam korlátozás nélküli várakozásra is feljogosítja az utcában. A lakcímhez kötött második engedély viszont már díjköteles. További parkolási alternatívát nyújthatnak a közelben található parkolóházak, mélygarázsok, például Pollack Mélygarázs (ajánljuk), Car Park Kálvin (Magyar utca), vagy First Site Hotel & Business Complex Parking Garage.

Ajánlás:
Ideális befektetőknek, cégeknek irodának, ügyvédeknek, befektetőknek, olyan fiataloknak, akiknek fontos a bulinegyed vagy az egyetem közelsége, és mindenkinek, aki a belvárosban vagy a közelben dolgozik. Rendkívül könnyen kiadható. Kisállat tartása engedélyezett.

Közlekedés:
Fontos leszögezni, hogy egy belvárosi lakásról van szó, ahonnan a tömegközlekedés a város minden sugara irányába pazar, és a város külső pontjai is 30-40 percen belül elérhetőek. Elég csak a háztól 2 percre található M3-as és M4-es metró megállóra gondolni, vagy a 9-es, 5-ös, 112-es autóbuszvonalra, esetleg a 47-es, 49-es villamosokra…Tényleg van értelme erről több szót ejteni?

Infrastruktúra:
A ház a Magyar Nemzeti Múzeummal szemben áll. A közelben egyetemek (ELTE, Pázmány Péter, SOTE), a Fővárosi Szabó Ervin könyvtár, Nagycsarnok, éttermek, kávézók, számtalan kisebb-nagyobb üzlet, posta, bankfiókok, stb. Röviden: az ingatlanból elindulva 10 perc sétával bármit, és tényleg szinte bármit elintézhet, megvehet, befizethet, átvehet, leadhat, megnézhet, körbesétálhat. Azt lenne nehéz összeírni, amivel kapcsolatban ez nem így van.

Tekintse meg az ingatlant személyesen, és tegyen árajánlatot.
Várom megtisztelő hívását.
Tulajdonságok
Település: V. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Budapest, 5.ker.. Múzeum körút
Alapterület (m2) : 55
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "55 négyzetméteres, 2 szobás, jó állapotú, panorámás, eladó lakás - Budapest V. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum