Betöltés...

150 négyzetméteres, 8 szobás, építés alatt, eladó lakás - Budapest VI. kerület

Ár: 221.990.099 Ft

Kedves Érdeklődő!

Örömmel mutatom be Önnek a Teréz körúton található, IV. emeleti, gyönyörű panorámás kilátással rendelkező, teljesen felújított lakásokat. Az ingatlanok várhatóan 2024 utolsó negyedévében lesznek készen, és tökéletes választást jelentenek mind otthonkeresők, mind befektetők számára.

A lakások teljes körű felújításon esnek át, beleértve az összes villany- és vízvezeték, valamint a csatornahálózat cseréjét. Az új nyílászárók már beépítésre kerültek, és az elektromos, motoros redőnyök is hamarosan felszerelésre kerülnek, melyek kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak.

Az új tulajdonosoknak lehetőségük van a hideg- és melegburkolatok kiválasztására, így az ingatlan teljes mértékben az Ön ízléséhez és igényeihez igazítható. A felújítási munkálatok magukban foglalják továbbá a teljes glettelést és festést, valamint a szaniterek és elektromos szerelvények felhelyezését.

A jogi helyzet rendezett, a Társasház megszavazta az önálló helyrajzi számok kialakítását, így minden lakás külön tulajdoni lappal rendelkezik majd. Ezen kívül a házban engedélyezett az Airbnb, így ezek a lakások kiváló lehetőséget nyújtanak rövid távú bérbeadásra is.

Az új tulajdonosok öt különböző lakás közül választhatnak, melyek közül négy utcai nézettel, egy pedig udvari nézettel rendelkezik. Minden lakás alapfelszereltsége közé tartozik a légkondicionáló, külön konyha, külön fürdőszoba és külön hálószoba. A legkisebb, 23 m²-es lakás is rendelkezésre áll, így mindenki megtalálhatja a számára ideális méretű otthont.

Ha felkeltette érdeklődését ez a kiváló befektetési lehetőség, vagy egy gyönyörű, felújított lakás a belváros szívében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért vagy egy személyes megtekintés időpontjának egyeztetése céljából.

Képek illiusztrációk
Tulajdonságok
Település: VI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Erzsébet Krt
Alapterület (m2) : 150
Szobák száma: 8
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "150 négyzetméteres, 8 szobás, építés alatt, eladó lakás - Budapest VI. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum