Betöltés...

Sopronban várkerületi felújított, 2 szobás, vállalkozásra is alkalmas lakás alkalmi áron eladó!

Ár: 46.000.000 Ft


Befektetők figyelem! Gyorsan megtérülő befektetési lehetőségben gondolkodik? Ne keresgéljen tovább! Sopron egyik legpatinásabb helyén a Várkerületen már bejáratott AirB&B- ként működtetett, 2 szobás lakás eladó. Kiváló befektetés, mivel az ingatlan a belvárosiban helyezkedik el, így értéke a lokáció miatt jellemzően nagyobb, mint a külvárosi vagy kevésbé központi kerületeken lévő ingatlanoké. Amely most igen kedvező áron lehet az öné. A jelenlegi 20 ezer Ft/apartman/éj árral számolva az ingatlan vételára kevesebb, mint 10, de nem több, mint 15 év alatt megtérülhet.

Azoknak az egyedülállóknak vagy fiatal pároknak is ajánlom a lakást, akik szeretik a kényelmet ugyanakkor szeretnének Sopron varázslatos hangulatú belvárosától és annak pezsgő életétől egy karnyújtásnyira otthonra lelni. 

Az ingatlan fedett erkélyéről a Pannónia Szállóra látunk rá, a belső udvar pedig Sopron egyik legszebb képét festi elénk a Várfalsétányról.

A fürdőszoba és a WC felújított és nem egy légtérben helyezkednek el, így nem kell egymásra várni a reggeli készülődés közben. A konyha és az étkező biztosítja, hogy akár a reggelitől a vacsoráig minden étkezést elő tudnak készíteni és kényelmesen tudjanak étkezni. A lakásban található egy külön gardrób is, ami nemcsak pakolásra alkalmas helyet biztosít, hanem ezáltal a szobákban nem szükségesek a teret elvonó szekrények elhelyezései sem.

A nagy ablakokon beáradó napfény nagyon jó hatással van az ember hangulatára. Az ingatlan világos terei azonnal elbűvölik és kellemesen meglepik minden látogatót, növelve az otthon értékét. Az ingatlanban 2 szoba található, melyek egybe is nyithatóak, de külön bejárattal is rendelkeznek. A környék és a ház, tiszta és az emeleti elhelyezés miatt csendes, a Várkerület forgalmának zaja nem szűrődik be.  

A rezsi költsége rendkívül kedvező, mivel a villanybojler és a szobába beszerelt klíma éjszakai áramról megy. A lakáshoz tartoznak közös használatú tárolók is. A pincében egy közös raktár és babakocsi tároló, valamint az emeleti szinten is egy tároló helység. A teljes ingatlanhoz 743 nm terület tartozik.

Mivel a lakás alkalmi áron eladó, így ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, különben lecsúszik róla!

Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti az ingatlant.


Tulajdonságok
Település: Sopron
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.25
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Sopronban várkerületi felújított, 2 szobás, vállalkozásra is alkalmas lakás alkalmi áron eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien