Betöltés...

Mosonmagyaróvár központjába eladó újszerű lakás, öröm és kényelem!

Ár: 45.900.000 Ft

INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ
Ez a modern lakás Mosonmagyaróvár városközpontjában található A Novus lakóparkban. Ideális választás fiatalok számára, akik szeretnének mindenhez közel lenni. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így a város minden része könnyen elérhető. A közelben találhatóak üzletek, éttermek, és szórakozási lehetőségek is bőven akadnak. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően minden szükséges szolgáltatás karnyújtásnyira van. Fiatal és pezsgő környezet jellemzi a város ezen részét. Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a városi életet.

ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL
Az ingatlan egy 2019-ben épült szigetelt téglaépület harmadik emeletén található. Az épület modern és letisztult dizájnnal rendelkezik, modern hőszivattyús fűtési rendszerrel. Ötszintes, lifttel rendelkező épületben található, a lakók csendes és nyugodt környezetre számíthatnak. A lakáshoz saját parkolási lehetőség biztosított udvari beállóval. A homlokzat és az épület közös területei újszerű állapotban vannak. A szigetelt épület hosszú élettartamot és kiemelkedő energiatakarékosságot biztosít. Az épület energiatakarékosság szempontjából is jól teljesít. A parkosított környezet és a lépcsőház tisztasága fontos számunkra, erről külön cég gondoskodik.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
A lakás modern, újszerű állapotú. A nagy amerikai konyhás nappali barátságos hangulatot áraszt, optimális életteret biztosít, a tágas hálószoba, kádas fürdő, külön wc és a közlekedő a további elosztás. Akár párok, akár kis családok számára. kényelmes és praktikus elrendezést biztosít. A harmadik emeleti elhelyezkedésének köszönhetően a lakás csendes, napfényes és világos. Két erkéllyel rendelkezik, tökéletesen alkalmas a pihenésre. A hűtés-fűtés hőszivattyús rendszerű, ami alacsony fenntartási költségeket eredményez.

Költözzön be Mosonmagyaróvár szívébe, és élvezze a város nyújtotta lehetőségeket egy újszerű lakás kényelmében!
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Alapterület (m2) : 39
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.08.28
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Mosonmagyaróvár központjába eladó újszerű lakás, öröm és kényelem!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Mov-Ing Home