Betöltés...

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút

Ár: 69.900.000 Ft

Budapest VII.ker.Erzsébet körúton, a Madách színházzal szemben eladó, egy szép állapotú, rendezett, LIFTES nagypolgári társasház ÍV.emeletén egy, 39 m2- és,lakberendező által megtervezett, és berendezett,nappali plusz 1 hálós dizájn lakás.

A lakás teljeskörűen fel lett újítva, minden vezeték, cső cserélve lett. Az összes helyiségnek van ablaka, a nyílászárók hő és hangszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
A fürdőben, nagy épített zuhanykabin lett kialakítva,a toalett hideg-meleg vizes bidézuhannyal lett kiegészítve.
Különleges, egyedi burkolatok, teljesen gépesített és berendezett modern konyha (hűtő, mosogatógép, mikró, kivezetett páraelszívó, sütő és főzőlap)lett kialakítva.

A lakberendező által megtervezett és minőségben kivitelezett lakás minden négyzetmétere ki lett használva, így a tágas, napfényes nappaliban helyet kapott egy nagyméretű konyha félsziget, reggelizőpult, étkező, és egy ágyazható kanapé,

A külön hálóban egy kényelmes méretű franciaágy és egy gardróbszekrény, a fürdőben pedig egy mosó-szárítógép kapott helyet.
A belmagasság 3,0-3,2 m, a többlépcsős álmennyezet rejtett világításokkal, oszlopfüggönnyel emeli a színvonalat, a komfortot pedig 2 db hűtő-fűtő klíma biztosítja, valamint egy gázos látványkandalló. A melegvizet Ariston Velis fekvőbojler szolgáltatja.
A társasház rendezett, jó anyagi helyzetben van, ezt az épület kiváló állapota és az új tető is tükrözi. A lift kifogástalanul működik, ennek ellenére a modernizálására pályázatot nyújtott be a tárasház.
A teljes bútorzat a vételár részét képezi, az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, azonnal költözhető, felújítás óta még senki által nem lakott. A közös költség 14.574 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, valamint az épület karbantartását (világítás, takarítás lifthasználat), a szemétszállítást, a felújítási alapot. A gáz és a villany külön mérőkkel felszerelt, igény esetén lehetőség van a víz egyedi mérésére.

A társasházban üzemel kevés rövidtávon hasznosított lakás, de a lakók inkább a hosszútávú bérlőket preferálják.
A lokáció tökéletes, a körút belváros felőli oldalán elhelyezkedő épület előtt halad a 4-6-os villamos, a Wesselényi utcai megálló karnyújtásnyira van. Számtalan hotel, vendéglátóhely és kulturális létesítmény található a közelben. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371057
Tulajdonságok
Település: VII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Erzsébet körút
Alapterület (m2) : 39
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 4. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat