Betöltés...

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Margit körút

Ár: 41.500.000 Ft

ELADÓ NAGYON JÓL KIADHATÓ, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT GARZON LAKÁS A MARGIT KÖRÚTON!!!!!

Az ingatlan Budán, a Mechwart liget vonzás körzetében, a II. kerület Országút városrészében található. Remek közlekedés és kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket. Pár perces séta távolságra vannak a BKK 11-es, 111-es buszjáratainak megállói, valamint a Margit körút ahol a 4-6-os valamint a 17-es villamosok közlekednek. A Batthyány tér, és a Széll Kálmán tér közelsége biztosítja a bevásárlási, ügyintézési valamint a sportolási, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.

Az 1937-es években épült, 6 emeletes, liftes, zárt lépcsőházas téglaépületben, összetartó lakóközösség van, akik törődnek a környezetükkel. Az elmúlt években a teljes homlokzatot renoválták, felújították a tetőt, valamint kicserélték a gáz és villanyvezetékeket. Folyamatosak a fejlesztések, jelenleg a lift renoválása van folyamatban. Társasháznak van egy rendszeresen karban tartott, gyönyörű belső kertje, melyet a lakók szabadon használhatnak.

A 25 nm-es, körútra néző, 4nm erkéllyel rendelkező világos, déli tájolású lakás, a 3. emeleten kapott helyet. A lakásba belépve, a 2019-ben teljeskörűen felújított konyhába érkezünk. A felújítás során kicserélték a vezetékeket, a csöveket, megújult a konyhabútor, és fiatalos, modern padló burkolatot tettek le. A konyhából nyílik a felújítandó kádas fürdő + WC. A szobában a laminált parketta cserére szorul, és egy tisztasági festés is ajánlott. A nyílászárók jók, a nappaliból egy kis 4 nm-es erkélyre léphetünk ki.
A közös költség 19.000 Ft. ami tartalmazza a közösképviselő, a szemétszállítás, a takarítás, a víz, fűtés, a lift díját illetve a felújítási alapot.

A társasháznak van pincéje, de nincsenek a rekeszek felosztva, a pince rendbetétele tervben van. Minden lakás jogosult a pince használatához, jelenleg van 1-2 zárható közös rész, ami használható.
A lakás kiváló választás lehet fiataloknak első lakásnak, de befektetésnek is ajánlom, hiszen a remek infrastruktúrának köszönhetően könnyedén kiadható. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371214
Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Margit körút
Alapterület (m2) : 25
Szobák száma: 1
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 3. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.16
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, II. kerület, Margit körút" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat