Betöltés...

Álomotthon Búrtelepen - Székesfehérvár

Ár: 85.000.000 Ft

Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169933 hivatkozási számú székesfehérvári társasházi lakás. Eladásra kínálunk Székesfehérvár kedvelt részén, a Búrtelepen egy két éve átadott, de még nem használt lakást. A Fűtőház utcai ingatlan elérhető közelségben van mindenhez, amire egy Családnak szüksége lehet. Bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlóközpont, rendelő, buszmegálló, vasútállomás is kényelmes séta.

Az ingatlan egy társasház első emeletén található, a lakásba lépve tágas előtéren keresztül jutunk el a az amerikai konyhás nappaliba, illetve innen lehet megközelíteni a két nagyméretű és egy kisebb szobát, valamint a fürdőt és a különálló wc-t. Az ingatlan még lakás céljára nem került használatra, így gyakorlatilag újnak mondható. A parkolás egy külön megvásárolható mélygarázshelyen (5 millió forint), illetve egy szintén megvehető felszíni parkolón (1,5 millió forint) megoldható.

3 gyermekes CSOK+ igénybe vehető. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó székesfehérvári társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169933Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Alapterület (m2) : 90
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.08.11
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Álomotthon Búrtelepen - Székesfehérvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Openhouse Székesfehérvár