Betöltés...

Eladó lakás Győr, Győr-Moson Sopron megye

Ár: 33.500.000 Ft

Győr Gyárvárosban, a Mátyás Király tér közelében, csendes utcában ajánlom figyelmébe ezt a tehermentes, társasházi lakást.
Egy 15 lakásos lépcsőház 1. emeletén található ez az 52 m2-es, múlt század első felében épült tégla lakás. A lakáshoz a pincében egy 8 m2-es tárolóhelyiség is tartozik.
Az épület és a lakás tartószerkezetileg jó állapotban van. Idén tavasszal a konyhába beépítésre került egy helyi vízmelegítő. Másfél éve a bejárati ajtó cseréje megtörtént, azonban az ablakok a régiek. Három éve készült a központi kémény bélelése, valamint a fürdőszobában új villanybojler került felszerelésre.
A fűtést jelenleg Héra gázégővel felszerelt cserépkályha biztosítja, azonban lehetőség van ennek kiváltására Gáz cirkó kazánnal és radiátoros hőleadókkal.
A szoba fa parkettával, a többi helyiség padlócsempével burkolt.
A beépített bútorokat, gépeket az ár tartalmazza.
A lépcsőházhoz elkerített, parkosított udvar tartozik. A lakás nyugodt környezetben, az udvaron gondozott növényzettel várja leendő lakóit.
A parkolás az utcán ingyenesen biztosított.
Orvosi rendelő, posta, élelmiszer üzletek, oktatási intézmények (bölcsőde, óvoda, iskola), állatkert, műjégpálya könnyen elérhető. A közösségi közlekedés jó.
Ez a lakás ideális otthon mindazoknak a családoknak, akik szeretik a csendes, nyugalmas életet. Befektetésnek is kiválóan alkalmas, könnyen bérbe adható.
Ne hagyja ki, ezt a lehetőséget. Ha Ön akar lenni a lakója ennek a jó helyen lévő csendes lakásnak, akkor ne habozzon! Hívjon még ma!
Telefonon elérhető vagyok hétvégén is 08.00 órától 18.00 óráig, telefonos egyeztetést követően pedig ezen kívüli időszakban is készséggel állok rendelkezésére.
LEGYEN EZ A LAKÁS CSALÁDJA MEGHITT OTTHONA!
Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű ügyintézést biztosítok igény esetén. Bankfüggetlen, díjmentes hitelképesség vizsgálat, valamint hitel és CSOK plusz ügyintézés. Jogi tanácsadás, szerződéskötés.
A hirdetésben szereplő információk a tulajdonos által közölt adatok alapján kerültek meghatározásra.
(További kínálatunkat keresse a https://feherszarvas.gdn-ingatlan.hu weboldalon.) ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371166
Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Győr-Moson Sopron megye
Alapterület (m2) : 52
Szobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Győr, Győr-Moson Sopron megye" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat