Betöltés...

Eladó Zalaegerszeg, Belvárosi LIFTES lakás!

Ár: 29.900.000 Ft

PANORÁMÁS KILÁTÁS A VÁROS SZÍVÉBEN!

ELADÓ 2 SZOBÁS, LIFTES LAKÁS ZALAEGERSZEG BELVÁROSÁBAN!

**INGATLAN HELYSZÍNE, LOKÁCIÓ**

Ez a CSODÁS PANORÁMÁVAL rendelkező lakás Zalaegerszeg belvárosában található, így mindennapi életét a VÁROSKÖZPONT nyüzsgése teszi kényelmessé. Az ingatlan nyugati tájolású, ami biztosítja a pompás délutáni napsütést és a gyönyörű naplementéket. A 6. emeletről páratlan KILÁTÁS nyílik a városra, ami valóban különlegessé teszi ezt az otthont. A helyi üzletek, iskolák és gyógyszertárak mindössze néhány percre érhetők el.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI KÍVÜLRŐL**

Az épület csúsztatott zsalus technológiával készült, ami biztosítja a tartósságot és stabilitást. A 10 emeletes épület 6. emeletén található lakás nemcsak nagyszerű kilátással bír, de mégis könnyen megközelíthető. A társasház lifttel felszerelt, illetve a rendezett és tiszta lépcsőház is megkönnyíti a feljutást. A külső szigetelés az épület kellemes hőmérsékletét biztosítja. Az erkélyekről lélegzetelállító kilátás nyílik a Vizsla parkra, ami minden pillanatot különlegessé tesz.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**

A jó állapotú, 64 négyzetméteres lakásba lépve azonnal érzi annak kényelmét és világosságát. A nappali és hálószoba tágas, élhető tereket kínál, ahol minden igényét kielégítheti. A HÁZKÖZPONTI FŰTÉS biztosítja a lakás kellemes hőmérsékletét még a leghidegebb napokon is. A konyha kényelmes méretű, az étkezőnek is helyet biztosít. Mindkét erkély tökéletes hely a pihenésre vagy egy kávéval kezdődő reggelre.

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**

A belvárosi lokáció előnyeit élvezve minden szükséges létesítmény karnyújtásnyira található. Üzletek, éttermek, iskolák és különböző szolgáltatások gyalogosan is gyorsan elérhetők. A kiváló közlekedési hálózat pedig gondoskodik arról, hogy bárhová egyszerűen eljuthasson.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és nézze meg személyesen ezt a CSODÁS PANORÁMÁVAL és remek lokációval rendelkező lakást! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370784
Tulajdonságok
Település: Zalaegerszeg
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Belvárosi LIFTES lakás!
Alapterület (m2) : 64
Szobák száma: 2
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 6. emeleti
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.13
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó Zalaegerszeg, Belvárosi LIFTES lakás!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat