Betöltés...

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Ferenc utca

Ár: 56.800.000 Ft

Befektetők figyelem, kihagyhatatlan lehetőség az ingatlanpiacon!

IRÁNYÁRON kínálunk megvételre Pestlőrincen, a Lakatos - lakótelep városrészben egy 4 emeletes házban, egy 68 nm-es, földszinti, 3 szobás, nagy erkélyes, igényesen kialakított, nagyon jó elosztású és jó infrastruktúrával rendelkező társasházi lakást.

Az ingatlan jó választás lehet nagyobb családok számára , valamint vállalkozások, rendelők, irodák kialakítására is hasznosítható. A belső terek igény szerint rendezhetőek, ajtókat lehet nyitni a szobákhoz, hogy külön bejáratúak legyenek, így lehetővé téve a külön tevékenység folytatását. A házban ez az egyetlen ilyen nagyobb méretű lakás, előnye, hogy a zárt lépcsőházból könnyen megközelíthető. Az ingatlanban öt éve bérlők laknak, akik szívesen maradnának tovább, ha az új tulajdonosnak megfelelne.

A házat 2020-ban kívülről szigetelték és színezték. Az épület három lépcsőházában 14 lakás található, a földszinten két lakás, ill. emeletenként három - három. A társasház a közeljövőben tervezi az elektromos hálózat felújítását az alapvezeték cseréjét ami a lakásban bontással nem jár. A konyhában bővítve lett a villanyhálózat, a gépesített berendezés használata miatt.
A lakás fűtéséről gáz konvektor gondoskodik, a melegvíz ellátást villany bojler biztosítja, ami a konyhában lett elhelyezve a bútor részeként beépítve. Ikea konyhabútor, beépített ,Electrolux gyártmányú sütő, hat terítékes mosogatógép került beépítésre.
A lakás klímával felszerelt.
Három rétegű műanyag nyílászárók, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve, valamint műanyag több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó. A vételár részét képezi az egyedi tervezésű beépített szekrények, valamint a gépesített és felszerelt konyha.

A LAKÁS HELYISÉGEI:

- konyha: 6 nm
- közlekedő: 1 nm
- Előszoba: 6 nm
- nappali : 21.6 nm
- hálószoba: 14 nm
- szoba: 12.70 nm
- fürdőszoba: 4 nm
- wc kézmosóval: 1,5 nm


A KÖRNYÉK JELLEMZŐI

Rendezett, nyugodt környék kiváló infrastruktúrával!
A környéken bölcsőde, óvoda, iskola, posta, piac és több bevásárlóközpont is található a közelben. Sok zöldterület, parkok, sportpályák, játszóterek, kresz- pálya a gyermekek közlekedésre nevelése céljából, igazi családbarát környezet. A garázssorok mögött megbújó pihenőpark, amit gyalogosan pár perc sétával megközelíthetünk, egy kicsi tó partján nádasok és fák árnyékában, védett madarakkal, buja zöld felületekkel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal.

Kedvezmények: CSOK+, állami kamattámogatású lakáshitel, illetékmentesség. 5% Áfa visszatérítési kedvezmény igénybe vehető.
Az ország szinte összes bankjának a hiteleit kínáljuk, egyedi, általunk igénybe vehető kedvezményekkel, DÍJMENTES ÜGYINTÉZÉSSEL. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370985
Tulajdonságok
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Ferenc utca
Alapterület (m2) : 68
Szobák száma: 3
Fűtés: Gázfűtéses
Emelet: Földszinti
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.11
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Ferenc utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat