Betöltés...

Eladó Siófok, Siófok, eladó belvárosi lakás

Ár: 61.999.999 Ft

BALATON… mindenképp …SIÓFOK!

Balatonnál akar élni, lakni? Nap mint nap szeretne feltöltődni, azáltal, hogy sétál a parton, ahol a tó feltárja Ön előtt ezer és ezer arcát, színét, hangulatát, elképesztő energiáit! Balaton part (kikötő, Rózsakert, strand) csak 10 perc séta!
Siófok belvárosának “szívében” páratlan lehetőség vált elérhetővé az ingatlan piacon!
Minden egy helyen, elérhető közelségben (bevásárlóközpontok, pláza, éttermek, cukrászdák, posta, színház, könyvtár, kulturális központ, önkormányzat, kormányhivatal, vasút – és autóbusz állomás…stb.)!

A Víztorony szomszédságában eladásra kínálok egy 2. emeleti világos, jó beosztású, elegáns, stílusos 61 m2- es társasházi lakást.
A modern élhető világos belső terekkel rendelkező lakást kitűnő helykihasználtság jellemzi. Nézze meg és rögtön beleszeret!
Lakás beosztása: közlekedő, konyha, nappali- étkező, zuhanyozós fürdőszoba, hálófülke, gardrób.
Igény szerint átalakítható, minimális ráfordítással amerikai konyhás nappalivá, ami által egy nagyobb gardrób kapcsolatos hálószobát nyerünk (a képek között tervezett alaprajzként van feltüntetve)!

Műszaki paraméterek:
Az ingatlan igényes, minőségi anyagok felhasználásával 2023-ban teljeskörű műszaki- és esztétikai felújításon esett át! Élőszőr a villany és vízvezetékek-, a fűtőtestek korszerűsítése-, valamint a hideg és meleg burkolatok cseréje történt. Ezt követte a terek- funkciók újragondolása során a falak glettelése festése, valamint a műanyag hang- és hőszigetelt ablakok beépítése redőnyökkel, szúnyoghálókkal felszerelten. A lakás biztonsági bejárati ajtaja, riasztóval felszerelt.
Mindezek a társasház elektromos ajtónyitó rendszerével együtt biztosítja az utcai zajtól, forgalomtól mentes, csendes nyugodt biztonságos lakókörnyezetet az itt élők számára.
A házközponti fűtés egyedi mérőórával (ami a folyamatos melegvíz ellátást is biztosítja), valamint a hűtő-fűtő klíma az alacsony fenntarthatóságot segíti elő. A rezsiköltség mindössze 30.000.- Ft/hó (ez tartalmazza a 15.437.-Ft/hó közös költséget, a felújítási alapot: 7.320.-Ft, fűtés átalánydíjat: 3480.-Ft is)!
Az állandó lakosok számára kedvező feltételek mellett a társasház mögött biztosított a parkolás éves bérlet megvásárlásával. Igény szerint fedett parkoló is bérelhető!

Tekintettel az ingatlan frekventált elhelyezkedésére paramétereire a legjobb befektetői ár-érték arány, ami ebben a kategóriában Siófokon elérhető!
Tökéletes választás annak, aki a Siófokon egy igényes otthonban szeretne élni, pár perc sétára a Balaton parttól. Amennyiben fontos az Ön számára az alacsony rezsiköltség? Netalán egy jó befektetést keres? Esetleg céges üdülőt, vagy irodát, vállalkozása számára? Télen – nyáron, rövid és hosszútávon is kiadható ingatlanban gondolkozik? Most hívjon, mert lemaradhat!

Igénybe szeretné venni a CSOK Pluszt, a babavárót vagy a kettő kombinációját? Megteheti! Kollégáim díjmentesen, ezenfelül az ország összes bankjában, nagy volumennel rendelkező hitel ügyintézéssel állnak rendelkezésére.
A további kérdésekkel, a megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen.

Üdvözlettel: Orosz Ildikó
ingatlan referens ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 371040
Tulajdonságok
Település: Siófok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Siófok, eladó belvárosi lakás
Alapterület (m2) : 61
Szobák száma: 2
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
Emelet: 2. emeleti
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.07.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Eladó Siófok, Siófok, eladó belvárosi lakás" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat